Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire szép? Férfiak, vélemény?

Mennyire szép? Férfiak, vélemény?

Figyelt kérdés

Beren Saat színésznőt nem tudom ismeri-e valaki itt, gyakran szerepel török sorozatokban.

A Fatmagül című sorozatban volt főszereplő és más karakterekkel ellentétben Fatmagül nem egy kihívó, divatos nő. Nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen nőt mennyire tartotok szépnek. Nagyon gyönyörű vagy átlagosan szép? Nem Beren Saat általában hanem kifejezetten a Fatmagül sorozatban.

Néhány kép, hogy egyértelmű legyen:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Azért mutattam sok képet, hogy többféle frizura és ruha alapján lehessen véleményt mondani.

Én nő vagyok és szerintem tökéletes arca van, minden szempontból.

Ha egy ilyen nő, ilyen frizurával, ilyen ruhákban elmenne melletted az utcán vagy látnád a villamoson ülni szóval a hétköznapokban, megtetszene és azt gondolnád, hogy milyen gyönyörű vagy észre sem vennéd mert olyan mint bárki más? Mindenféle divatos, kihívó, feltűnő ruha és smink nélkül is van olyan szép, hogy felkeltené az érdeklődésed vagy azért annyira nem?

Most azt ne vegyük figyelembe, hogy a valóságban nincs ilyen nő, mert csak egy szereplő a sorozatban, tegyük fel, hogy létezik. Szándékosan nem a színésznő érdekel hanem ez a karakter, aki így néz ki. Egy szép, de teljesen átlagos ember.

2022. máj. 29. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagosnál szebb, de nem figyelnék fel rá, ha elmenne mellettem az utcán.

Nekem igazán csak az első képen tetszik, de a frizura meg a beállítás sokat számít, a 4. kép alapján például tök átlagosnak mondanám.

27F

2022. máj. 29. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
6/10 semmi különös. Talán 1-1 képen még éppen megvan a 7/10.
2022. máj. 29. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szép lány, ez nem is kérdés. Ezzel az átlag csini pofikájával talán még jobb, mint a szuper csinibabák.
2022. máj. 30. 02:30
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Arcra valószínűleg bejönne smink nélkül is (sőt, engem taszít a smink), de a hétköznapokban pl. az utcán azért nem túl nagy az esélye, hogy észrevenném. Illetve nem igazán jön be a visszafogott öltözködés, nem vagyok én muszlim.
2022. máj. 30. 02:38
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem 10/10, se nagyon szép arca és szeme van. Szerintem tökéletes feleségnek való.
2022. máj. 30. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Atlagos. Nem figyelnek fel ra kulonoskeppen
2022. máj. 31. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan semmilyen. Csinos, de semmi extra nincs rajta, amit észrevennék. 5-6/10
2022. jún. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!