Tetoválás (ára, kozmetikai legyen e)?
Nagyon rég óta gondolkodom rajta hogy csináltatok egy tetoválást.Sokat gondolkodtam rajta míg végül megtaláltam az igazit...de vannak időszakaim amikor nagyon szeretném,és van amikor nem.Mi van ha megbánom?Az is eszembe jutott hogy kozmetikai tetoválással csináltatom meg,de nem tudom milyen minőségű lenne,és mennyivel lenne drágább?
Szóval a csípőcsontra menne ez a motívum:
kb. 8cm*6cm nagy lenne,és csak fekete festékkel,de nem teljesen úgy mint belinkeltem hanem inkább körvonalasan egy kis satirozással
szerintetek hogy legyen?mennyi lesz?
köszi... 18/L
Átmeneti hangulat ingadozása mindenkinek van. Mikor én megterveztem az egész karos tetkómat nah annál főtt a fejem rendesen h megkell mostmár tanulnom 1üt élni vele.
Pár hónap alatt hozzászoktam h nincs már természetes bőröm "ott" de miután felkerült kiteljesedettnek éreztem magam.
H a kérdésedre válaszoljak.: kozmetikus ritka esetekben is csak szemöldök tetkót vállal. 1 ien tetkónál szalonba kell menni ha jót akarsz magadnak.
Színessel szebb lenne a fecskepár 1üt. a gránát pedig piros mert ugye "szív" a gyutacs pedig fekete lehetne
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!