Szerintetek megér ez a Seiko 150 ezret?
Hètköznapra kinéztem egy quartz Seiko karórát. Azt mondják a japán quartz órák nagyon jók, jobbak mint a Svàjci, és én a Seiko-t nagyon szeretem. Szerintetek ez az óra megér 150 ezret? Kronográf szerkezetes, valamint GMT-funkciót is tud, ami szerintem ilyen árértèknèl nagyon komoly. Ezen kívül 100 méterig vízáló.
A másik kérdésem, hogy szerintetek melyik néz ki jobban a fekete, vagy az acél?
A fekete pvd-vel van bevonva, ami azért ha lekopik azt biztos drága újra fújni, emiatt az acélra vogsolok, de kiváncsi vagyok a vèlemènyetekre.
A vàlaszokat előre is köszönöm!
Fekete
Acèl
Számomra 100%os kizáró ok lenne, hogy nem lehet tetszőleges szíjat tenni rá és ha valami baja van, lehet tejelni a gyáriért. De a lényeg, hogy amúgy sem tetszik :) És ennyiért már legyen titán és zafír, nem a durung acél és üveg. Egy ilyen műszaki tartalmat a Casio negyed ennyiért ad.
"Kronográf szerkezetes,"
A stoperre szükséged van? Szinte teljesen biztos, hogy a kezdeti szórakozás után semmire nem fogod használni, de kifizeted bőven azt is.
"valamint GMT-funkciót is tud, ami szerintem ilyen árértèknèl nagyon komoly."
Ez hol gmt-s? Nincs rajta se gmt mutató, se a skála.
"Limited to 300 pieces worldwide"
Ez egy ilyen kamu-arnovelo tenyezo. Orulhetsz, hogy a gagyi kvarcoradbol csak 300 van a vilagon. (Valojaban tobb, mert ha Seiko tenyleg limitaltnak szanta, ami azert nem valoszinu, kinaiak szepen lemasoljak, es amiket te linkelsz lehet, hogy hamisitvanyok)
én 5000 ft körül vettem az aliról ettől egy sokkal jobbat, szebbet és többet is tud
kiválóan működik évek óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!