Nagyon kövér vagyok? Hány kilónak, és évesnek tippelsz? (166cm)
2010. szept. 17. 14:13
41/52 A kérdező kommentje:
esetleg fényképezzem le a mérleget alapállapotban, és úgy hogy ráállok?:D f*szt.. senkinek sem tartozok magyarázattal..:D én tudom hogy 64, és semmiképp sem 84..:D ennyi nekem elég. és más bárhogy is lát, én látom magam igazán, és bőven elég lenne egy 7-8 kiló mínusz.. a hasamról meg a combomról.. de azt se tudom hogy másnak a szeme a rossz, vagy a képminőség.. de majd akkor talán csinálok egy másikat is, hogy ne erőltessétek rám azt a 80 kilót..
2010. szept. 18. 13:57
42/52 anonim válasza:
Már bocsi de szerintem elég kövér vagy, ne akarlak bántanni mert tudom milyen érzés amikor csúfolják az embert régebben én is kövér voltam de lefogytam 14 éves 68 kg?
43/52 anonim válasza:
Hát az a 7-8 kg mínusz elég jóindulatú. De ha jól érzed magad így, minek teszel fel kérdést??
Amúgy anyukámnak van ilyen teste 3 gyerek után, 80 kilósan...megkockáztatom, még vékonyabb is... Szóval szerintem sportolj. Kérdezted, hogy nagyon kövér vagy-e: igen, eléggé. Ezen kár megsértődni.
44/52 anonim válasza:
"de azt se tudom hogy másnak a szeme a rossz, vagy a képminőség.."
Dráága nem más szeme rossz hanem a tiéd:D
Az se lehet hogy 38 ember rosszul lát, csak te látsz jól:D
45/52 anonim válasza:
Tök mindegy hány kiló vagy b@zdmeg ha egy rohadt nagy sertésnek nézel ki...
46/52 A kérdező kommentje:
-___-"
hagyjukis...
2010. szept. 19. 17:45
47/52 anonim válasza:
Hát kb 60 66 k g között mozoghatsz 17 körül lehetsz kicsit sportoljál brobálj meg mindenap tornázni futás felülések és este 6 után kizárolag gyümölcsöt egyél ja és a napi 2,5 l viz meg legyen . Amugy a hasam nekem is ilyen hasonló alkatunk van bár igaz én már szültem 2 gyereket de most már én is keményen neki álltam csinálni a dolgokat . Remélem neked is menni fog a dolog.
48/52 anonim válasza:
utolsó válaszoló voltam most láttom a korodat hát majdnem talált hát most tényleg nem meg bánsbol de sportoljál mert ha elhanyagolod magad csak roszabb lesz igaz én 59 kg vagyok de sajnos a hasra lewhet legkönyeben hizni most én is neki álltam sportolni mert magamnak nem teszek igy.
49/52 anonim válasza:
Nagyon kövér vagy tisztára összeér a lábad hogy le a magad érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!