Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szempillaerősítés? Hogyan? Va...

Szempillaerősítés? Hogyan? Van erre valami természetes vagy egyéb szer/módszer?

Figyelt kérdés
Rövidek, gyengék és ritkák a szempilláim. Nagyon könnyen hullanak, főleg egy hajmosás/sminkleszedés után. Engem nyilván nagyon zavar, mivel nőként ezt egy szépséghibának tekintem.

2022. máj. 6. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ricinusolaj: serkenti a szempillák növekedését, dúsabb, hosszabb lesz tőle a pillád.

Amire viszont ügyelni kell, hogy egyeseknél allergiás reakciót válthat ki, pl. nálam is.

Néhány hetes használat után, egyik reggel enyhén betagadt tőle a szemem, akkor azonnal letettem, és a duzzanat ami 1-2 nap után elmúlt.

Még így is megérte, mert azóta sokkal szebbek, hosszabbak, dúsabbak a szempilláim, pedig évekkel ezelőtt használtam.

2022. máj. 6. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. És azt nem tudod véletlenül, hol lehet kapni, és hogy kell alkalmazni?
2022. máj. 6. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban tudsz venni, és ajánlott is inkább ott beszerezni, mert az biztos, hogy teljesen tiszta, nem tartalmaz mindenféle adalékanyagot. Egyáltalán nem drága, ha jól emlékszem, pár száz Ft volt régebben egy üveggel.

Reggel is este kell vékonyan a pillák tövéhez felkenni.

Én csak esténként kentem, mert reggel mindig sietek, de így hatásos volt :)

Annyi, hogy olyan 4-5 hetes használat után látszik az eredmény.

Egyébként használhatod szemöldökre és akár hajra is, ha szükséges :)

2022. máj. 6. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Alverde koffeines szempilla növesztő szérum
2022. máj. 6. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is bejott az Alverde szempilla novesztoje. En mindkettot megvettem, a nappalit es az ejszakait is. Nekem masfel ket het alatt nagyon szep pillakat csinal :D
2022. máj. 6. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az Alverde termékeit már próbáltam, de nekem nem használtak, sőt, még be is dagadt tőlük a szemem, és csípett
2022. máj. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!