Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Intim szőrtelení...

Lányok, fiúk! Intim szőrtelenítéshez az elektromos borotva bevált?

Figyelt kérdés

Nem azt szeretném tudni, h nektek mi vált be, hanem, h az elektromosat szeretitek-e! Ilyen fajtákra gondolnék:

[link]

Gyanta, epilátor kizárva, a krémtől és a pengés borotvától meg folyton kipattogzom.

Van egy olyan borotvám, aminek a szára végén egy hajnyíró alakú rész van. Na azzal meg az a probléma, h megvágtam vele magam. A puhább területeken becsípi a bőrt.

Ezért is gondoltam az ilyen, szitás fejűekre. Meg azt is hallottam, h ez nem nyírja le teljesen, egy pici borostát hagy, és én annak örülnék. Igaz ez?

A szitás borotvákkal is meglehet vágni a bőrt? Gondolok itt az olyan részekre, ahol nem lehet kifeszíteni rendesen. Vagy ezzel lavírozhatnék bátran?

2010. szept. 17. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kérdezz már meg egy nőgyógyászt hogy szerinte ez mennyire higénikus. valóban azér van ott as zőr, hogy felfogja a bacikat. ezt hívják VÉDELEMNEK. mert ha nincs ott, a bacik nem mennek nyaralni, hanem továbbmennek a kis puncidba.

nemtudom minek ennyit kinlódni ezzel. fürdeni kéne néha, nem borotválni ész nélkül....

2010. szept. 21. 08:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Hjajjj Istenem! Köszönöm, h ennyien segítettetek abban, h jó lenne-e az elektromos borotva.

Úgy gondolom, h mindenkinek magának kell eldöntenie, h mégis mi a jó neki! Én így szeretem, más úgy. Akinek nem tetszik, ne nézzen olyat, ami bántja a szemét és kész.

Nem azért tettem fel a kérdést, h egymás szőrzetén vitázzatok! pfff...

2010. szept. 21. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

egyik válaszoló,mi az hogy nem engednéd a feleségednek leszednie? Az ő puncija,azt csinál vele amit akar. :D

Én speciel azért szedem le mert undoritónak találom,hogyha tusolok,és mosom a puncit,hullanak a szőrök és a kezemen marad vagy látom hogy folyik lefelé a csapba...pfujjjj :SSSS

Ha csupasz,nincs gond,szivesen mosogatom :) Ráadásul később büdösödik,mint a szőrös...igy elég csak 2 naponta fürdenem :) amelyik nap nem mosom meg,akkor megtörlöm nedves törlőkendővel és szuper illatos igy is!

2010. okt. 15. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor Te így csináld, kedves utolsó válaszoló.

Nekünk az asszonnyal nagyon jó lesz úgy is, ahogy 5000 évig mindenkinek jó volt. Amiket írtál, butaságok, de nem baj, semmi közöm hozzá.

A feleségem például biztosan nem fog ilyen kérdést feltenni sehol, mint ez. Ő sem akarja ám igazán leszedni, csak azért kérdezte meg tőlem, mert ez az új divat, és azt hitte, a fiúknak ez jobb. Amúgy az Ő puncija szőrösen is legalább olyan illatos, mint a Tiéd.

(elnézést a kérdezőtől, nem őt akartam minősíteni, csak nem tetszett az utolsó hozzászólás)

2010. okt. 15. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó előtti, hány éves vagy?

Tényleg csak 2naponta mosod a puncid?

De ha közben a barátod nyalakodni akar a puncidon, nem hiszem hogy a nedves törlő vegyszereit akarja lenyalogatni rólad!

Ott van pl az initmo puncimosó, nem szeretem ha a barátnőm azzal mossa, mert nem lehet totál teljesen lemosni, és én meg azt nyalogatom le, és csoda ha megy utána a pocak!

2010. okt. 15. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:

09.17 vagyok: nyilván ha a barátommal találkozok,akkor közvetlen előtte is tusolok :D a kétnapontát inkább arra értettem, hogy ha mondjuk aznap nem megyek sehová pl.hétvégén, vagy hétköznap mikor nincs előadásom a suliban,otthonra minek tusoljak ha egyedül vagyok?

egyébként 19 vagyok

tudom kicsit fura amiket a szőrről irtam,de szőrfóbiám van :DD nem tehetek róla :P

2010. okt. 15. 22:59
 17/19 anonim ***** válasza:
megy a pocak XD XD ez jó!
2010. okt. 15. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem vicc, tényleg nem túl ehető anyagokat tartalmazhat a szer!

Szóval nem nyalakodásra találhatták ki!

:)

2010. okt. 16. 20:45
 19/19 anonim válasza:
100%

Itt most vagy mindenki a kőkorból jött vagy pusztán igénytelenek.

19 évesen szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy ne borotváljam a hónaljamat és a fanszőrzetem illetve a herezacskómat.

Ki a francot érdekel, hogy hányezer évig jó volt? Internet nélkül is elvoltak több ezer évig az emberek, akkor most azt se használd? Szerinetm a 21. század alapvető higiéniai és "optikai" elvárása a szőrtelenítés. Ez van, fogadjátok el. VOnzóbb látvány, kevésbé izzad tőle az ember, nem húzódik meg tépődik a szőr.

Ha intim helyen nem borotválkozom pár hétig, és már megnő 1-2 centisre, akkor sokkal könnyebben "bepálik", kellemetlen szaga lesz.

Nekem tökmindegy, ha ti egymást úgy szeretitek, hogy szőrösen, akkor csak hajrá, de ne osszátok itt az észt azoknak, akik kicsit többet adnak magukra. Én elhiszem, hogy a fanszőr felfogja a bacikat, de azt is, hogy tenyészhetnek benne. Egyébként én sem azt szeretem, ha teljesen csupasz, hanem ha éppen rövid. Na arra varrjatok gombot, szőrmókjetik! Ha éppen pár milli hosszú. Annyira, hogy megvédjen a kórokozóktól, és még tetvek sem fognak tanyát verni benne.

Butaságokat beszéltek, jóhogy nem még génmanipulációval visszaszőrösítsük magunkat, mint az ősember...

2013. máj. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!