Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, értékelnétek az...

Lányok, értékelnétek az alkatomat?

Figyelt kérdés

Vagy bárki, aki képes más szemszögből nézni. Nem azt akarom kérdezni mennyire vagyok sportos, mert tudom hogy nagyjából semennyire. Csak az érdekel, hogy viszonyul az átlaghoz akiket láttatok, akikkel voltatok, mennyire vonzó, lehet-e vonzó, biztos nem, gáz stb.

Azért érdekel mert testképzavaros vagyok, tehát jelenleg képtelen vagyok a valósághoz közel álló értékelést adni magamról. Talán túl kritikus vagyok magammal szemben, ezért mindig nagyon szorongok amikor közeleg a nyár és már nem tudok nagykabátban járni, még mindig pulcsit hordok kint mert nincs semmi karom, meg vállam, ugyanakkor kezdek megrohadni benne, szóval sehogy nem jó :D Ettől függetlenül ne kíméljetek, tényleg az érdekel mások hogy látnak.

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 5. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vékony, normál
2022. máj. 5. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Ezt inkább a testépítés rovatba kéne betenned. Én ott gyakori válaszoló vagyok mivel a fitness területen mozgok edzőként.

Sportoltál valamit?

Én annyit tudnék javasolni hogy kezdj el tömegelni,keress fel egy fitness edzőt aki tud egy személyre szabott étrendet írni,megtanítja a helyesen kivitelezni a gyakorlatokat,akár edzéstervet ír össze. Ez összvisz 2-3 hónap lenne,utána már menne egyedül is a dolog,és nem kéne pénzt áldozni többet edzőre.

Állításod szerint "testképzavaros vagy". Ezt meg lehetne tudni miből ered? Van e valami tapasztalt trauma mögötte?

Igazából én magam nem támogatom még egy izomkolosszusnál sem, hogy az internetre feltöltsön képet a testéről,ezáltal véleményt kérjen,mert bizony igen sok a rosszindulatú (troll) ember aki csak azért is fog valami sértőt mondani. Ezt a testépítés topikban is sokszor tapasztalni. És ugye egy anonim fórumról beszélünk,ahová bárki bármit beírhat,nem törődve a másik fél lelkiegyensúlyáról.

Összegezve az alkatod tökéletes "alapanyag" a kondizáshoz, a testösszetétel szintén rendben,melltónusod remek,ezért javasolnám a fent leírtak módján kezd el az edzést.

2022. máj. 6. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Akarom a lábaidat.
2022. máj. 6. 01:16
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Jó kerek a segged, sok nőnek laposabb.
2022. máj. 6. 03:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

12: Köszi a tippeket.

Igazából a modik rakták ebbe a topikba, én eredetileg a hetero kategóriába írtam ki. Tudom, hogy a sok troll, de mindenki tök jófej volt és rendesen válaszoltak nem csak beszóltak valamit, szóval nem bántam meg. ismerősöket nem kérdezném, mert úgy érzem elfogultak lennének a válaszok, egy nem anonim fórumra meg nem raknék ki magamról ilyen képet, szóval ez tűnt a legjobbnak :D

A testképzavar meg rossz tapasztalatokból ered, igen.

Nagyon régen sportoltam rendszeresen utoljára. Csak hébe-hóba pár hónapokat edzegettem néha. A covid alatt sokat ültem otthon, még az izomzatom ami volt is elsorvadt :D utána kb. lógott rólam az összes póló, nadrág ami jól állt, újakat kellett vennem.

Két hónapja kezdtem el edzeni, és úgy nézek ki így. Talán valamivel jobb, mint volt, de sokkal többet eszem ezért zsír is jött ami valamiért úgy tűnik csak a hasamon rakódik le. Személyi edzőre csóró egyetemistaként egyáltalán nem futja, szóval anélkül kezdtem el :D De most vizsgaidőszakban egyelőre az a cél, hogy egyáltalán lejárjak rendszeresen, mert ilyenkor erős a késztetés hogy skippeljem.

2022. máj. 6. 11:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

" zsír is jött ami valamiért úgy tűnik csak a hasamon rakódik le"

De hisz nincs is hasad. :))

2022. máj. 6. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:

van kedved ismerkedni?

29f

2022. máj. 7. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra, átlagos férfi alak. Nem vagy elhízva, és nem vagy pocakos, mint a 25 feletti férfiak jelentős része, ez már jó. (Nem értem milyen hasról beszélsz.)

Semmi szégyellnivalód nincsen.

2022. máj. 8. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!