Mitől van az hogy szabad szemmel nem, de fotókon sárgának látszik a fogam?
Megkérdeztem 1-2 embert azt mondták tök normálisak nem tudom mennyire lehettek őszinték...Ha tükörbe nézem akkor sem, de előfordult hogy barátnőmnél voltam, reggel megmostam a fogam, arcom..stb és ott is sárgásabbnak látszik...Lehet a fények miatt is (?). De feltűnt egyszer hogy egy fotón iszonyú sárgának látszik ezért fotókon csak diszkréten mosolygok nem mutatom a fogaim...
Az a legrosszabb hogy pont elől. Régebben egy baleset miatt letört és meg lett csinálva de annak is a helye is meglátszik már, illetve az eredeti fogamból is tört le egy nagyon pici.
Szerintetek mitől van ez? Ha elmegyek fogorvoshoz meg tudná csinálni? Vagy mit tudna tenni hogy pl fotókon ne legyen sárga? :(
Köszi előre is
szerintem is a fények miatt van:) de ha zavar, akkor photoshop, vagy keress rá google-ba az esztétikai fogászatokra, ott olvashatsz infokat a fehérítés módszereiről:)
ma már nagyon sok megoldás van erre, ne aggódj:)
érdeklődj pl. neten, nézz körül és amelyik a legjobb számodra, azzal a módszerrel javíttasd ki a hibát:)
persze érdemes jó helyre menni...tehát ahol tényleg szépen dolgoznak, és nem vesznek el a fogadból, hanem javítják az állapotát:)
vagy a photoshop sokat segíthet:)
remélem segítettem:)
Köszi szépen mindkettőtöknek :)
A photoshop azért sem jó mert nem szeretem az ilyen "mű" dolgokat. A másik meg ha másoktól kapok képeket amin rajta vagyok, és hirtelen fehérek lennének a fogaim ha felrakom valahova az kicsit cink...xD
De köszi a fehérítésen én is gondolkoztam már csak sajnos elég drága :( De amire érdemes és tudok költeni akkro azt kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!