Egy alacsonyabb nő lehet annyira vonzó mint egy magasabb?
Figyelt kérdés
157-158 centi vagyok, néha zavar, hogy ekkorára nőttem csak. Nem panaszkodni akarok, nem tartom csúnyának magam vagy ilyesmi, de sokszor úgy érzem ha egy magasabb dekoratív nő van mellettem egy társaságban, hogy én kb elbújhatok mellette, ők jóval domunànsabbak ilyesmi. 165-170 centi felett sem szeretnék lenni (nyilván tudom hogy nem kívánság műsor, mindenki szép a maga módján), de így sokszor tényleg picinek érzem magam aki felett elnèznek az emberek, és akit inkább tartanak gyereknek mint szexi vagy csinos nőnek (amúgy 28 vagyok)2022. máj. 2. 14:02
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszaitokat!
2022. máj. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!