Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Emiatt nagyon elmegy az...

Emiatt nagyon elmegy az önbizalmam. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon rusnya vagyok a képeken, rengetegen dícsérnek hogy milyen jól nézek ki, de én nem tudom így látni. Például fotózunk a barátnőimmel, mind nagyon szépek a képeken, aztán jövök én. Ha mosolygok akkor olyan vagyok mint aki lenyelt egy dinnyét, akkora lesz a fejem, a szemeim összeszűkülnek, előtérbe kerül az orrom és olyan hülye fejem lesz. Ha komor képet vágok akkor az a baj, kérdezgetik folyton hogy mi a baj mert nem mosolyogtam egy képen se. Más akármilyen képet vág, jól néz ki, arra jövök én, aki egy normális pózzal se tud jól kinézni. Kezdem azt hinni hogy igazából is ilyen csúnya vagyok, akkor is ha sokan dícsérnek és a tükörben még elfogadható is vagyok.

Voltatok már ilyen helyzetben?

2022. ápr. 27. 22:35
 1/2 anonim válasza:

Valószínűleg elég durván önbizalom hiányos vagy. Sajnos nagyon sok nő/lány van még ilyen helyzetben.

Sajnos ebben nem igazán lehet tanácsot adni, magadban kell letisztázni valahogyan, hogy képes legyél elfogadni magad.

Át érzem hiszen én is ugyan ebben a cipőben járok.

2022. ápr. 27. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is sokszor érzem így. Persze tudom, hogy ez nem igaz. Mondjuk nem nézek ki különösebben jól sem, olyan közepes vagy kicsit feljebb. De kinek mi. Ez a fejben dől el. Torzít a belső tükröd. Csinálhatsz magaddal akármit, sosem leszel elég jó magadnak az ilyen hozzáállással. Ha nem is vagy bombázó, azt el kell fogadni!
2022. máj. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!