Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Visszataszítónak tartjátok,...

Visszataszítónak tartjátok, ha valakinek az orrának a felületén szőr nől?

Figyelt kérdés

Utálom az orromat, szerintem nagyon ronda és sírhatnékom van akárhányszor közelről a tükörbe nézek. Miért kell ott szőrnek nőnie, ahol semmi keresnivalója nincs??

(Szerencsére) annyira parányiak, hogy a szöröket magukat nem lehet látni, viszont a pontok ahonnan kinönek nagyon is láthatóak, és ez undorító :(

2022. ápr. 21. 04:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm #10 es. Megnyugodtam,nem csak én borotválom az arcomat nőként. :)
2022. ápr. 21. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Igen, annak, de nem azért, mert ott is szőrös, mivel az egész testünk szőrös a talpunk és tenyerünk kivételével, de sok helyen csak piheszőrzet van, hanem azért, mert nem képes eltávolítani. Ugyan annak tartom az XXL-es hónaljkutyákat.

De ettől függetlenül nem szólok be az ilyen embereknek, csak elkönyvelem magamban és kész. Lehet, nekik úgy jó.

Sok nőnek is szőrös az arca, mégis szőrtelenítik. Nem azt mondom, hogy szálanként csipesszel, de vannak már erre gyanták, gyantaszalagok, de ott a kozmetikus is, egyik sem egy nagyon nagy ár érte.

Borotvát, főként nőknek, nem ajánlom, akár pengés, akár forgófejes/trimmelő, mivel egyrészt tapintásra érdes lesz olykor már másnap, másrészt ugyan nem erősíti meg a szőrt, de sokkal látványosabb lesz, főleg a világos bőr és sötét szőr esetén. Gyanta után 2-3 hétig minimum nem látszik, ráadásul, ha valaki sokat gyantáztatja, azzal gyengíti a szőrhagymákat.

Persze ott van még az ipl, shr és a végleges szőrtelenítés is. Azok már drágábbak, de sokkal hosszabb távra nyújtanak megoldást.

Igen, fájni fáj a gyantázás, de nem annyira vészesen, ráadásul csak pillanatokig.

Nekem a fülem szőrösödik és magamnak csipesszel simán megoldom, nem beszélve az egyéb szőrök eltávolításáról. Jó, én sem borotválkozok minden nap, de azért legyen már valaki legalább minimálisan igényes magára és a külsejére akkor, ha önmagával is baja van.

Szóval nem kötelező, sose tenném azzá, de számomra nem egy tetszetős látvány az orrszőr. (Megj.: a belső orrszőröm, ha nem trimmelném, pár hét alatt kilógna az orromból rendesen és a karanténes, homeofficeos időkben is ugyan úgy megcsináltam, pusztán magamért, pedig nem tartom magam roppant igényes férfinak. Ez inkább egy rutin, mint a fogmosás, hajmosás, kézmosás...stb)

2022. ápr. 21. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is borotválom az arcomat,mert piheszőrös az egész,az orrom és a homlokom is.L.
2023. ápr. 25. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!