Kinek mi tetszik inkább? A göndör, vagy hullámos szőke, vagy melírozott séró, esetleg vörös, vagy a tépett, szögegyenes, esetleg kifele szárított sötétebb tónusú haj?
Hú, sok frizurát tartok szépnek (és persze sosem azt, ami nekem van :D).
-enyhén hullámos, hosszú haj (nekem egyenes volt, aztán mióta egyszer le lett vágatva rövidre egészségügyi és egyéb okok miatt, azóta hullámosabban nőtt vissza, de ide-oda kunkorodik)
-Kleopátra-fazonú, ami hátrafele rövidül (ez sötét színben)
-göndör, középhosszú természetesen világos, nem rikító rézvörös (jaj, azok olyan szépek...)
-mogyorószőke (mivel erős sötét szemöldököm van, ez ki van lőve, ugyanúgy, mint az előbb említett világos rézvörös)
-oldalcopf/oldalfonás (na, ehhez még növesztenem kell a hajam)
-befelé szárított kb. állig érő haj, elülső tincsek feltűzve csattal
-hosszú egyenes haj befelé szárítva (de ahol csak a végek kunkorodnak be, ha értitek :D)
-hosszabb haj, elülső tincsek feltupírozva, és hátratűzve (na, ezt még gyakorolnom kell, de lelkesen próbálkozom :D)
hú a feltűzött elülső tincsek az szép, csak nekem nem áll meg benne csat, nekem a szögegyenes hosszú haj copfba nagyon tetszik, vagy vízhullámos, laza tincsekkel, főleg olyan angyalszőkébe, kibontva, középhosszú hajnál
vagy vállig érő, fekete haj, egyenes, oldalt frufru, j tépett a frizu olyan lépcsőzetes, és srégen vagy cikk cakkba van elválasztva, plusz a haj kicsit olyan tupirozott hátul
alul oldalt ritkitott
de hátul legyen hosszabb
meg az is tetszik maitm ondasz, hogy kicsit kleós frizu, olyan állig érő, hátul pöttyet felnyirva, elöl hosszabb, fejbúbnál meg van kicsit dobva, az oldal csattal is tök édi, de csak egyenes hajhoz jó, és ha nem tépett, hanem egyenes a vége, de mikor rövid a haj, és be van zselézve hátrafelé, olyan csibés áramvonalas sérónak nevezem, kicsit fiús, de van akinek jól áll, nekem széles az állkapcsom ezér nem áll jól, a fekete haj meg azért, mer leég fehér a bőröm (bár nekem tetszik) és ha lenő akkor olyan mintha kopaszodnék, mer szőkés barnás vagyok, hak opik egyből vöröses fénye van a hajamnak, meg a szemöldököm is világos a feketéhez, de megcsináltatni meg nem merném, rajzolgatni nincs türelmem meg időm és kézügyességem, szal kusza kócos hatású szexi tupirozott tépett haj a legjobb, az ovális archoz vagy szívalakú fejhez tökéletes :) főleg ha nagy formás homloka van valakinek meg szép fejformája ott a tarkója fölött az olyan jó tud lenni, felül dúsabb hatás, lenn meg ritkítás
vannak balzsamok szerek, amivel a haj szerkezetét is meg lehet változtatni, más tartás, más esés, más tapintás, más fény
holnap menek fodrászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!