Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ecofamily milyen üzlet?

Ecofamily milyen üzlet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Kb ott minden van, ami kell.
2022. ápr. 12. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szuper!
2022. ápr. 12. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyes kedvencem az élelmiszerboltok közül. Rengeteg egészséges és bio élelmiszer amit sehol máshol nem kapnék meg a környéken, ráadásul árban is szinte bármit veszek ott, garantáltan olcsóbb mint a többi helyen.
2022. ápr. 12. 19:28
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Én is szeretem, kár hogy tőlem rohadt messze van. De sok cucc olcsóbb, mint más boltokban és van egy csomó natúr testápolási termék, amit harmadannyiért szórnak, mint a drogériában (ha van ott egyáltalán a márka).
2022. ápr. 13. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ti rendeltetek már házhozszállítással onnan? Mert én most készülök, de kicsit tartok tőle...
2022. júl. 5. 13:06
 6/6 Metionin ***** válasza:
100%
Még nem de én is gondolkodom rajta, mert kva messze van és így sok mindent nem tudok hazacipelni, amit amúgy megvennék. Majd írj már tapasztalatot kérlek, ha kipróbáltad!
2022. júl. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!