Melyik IPL gép válik be?
Eddig mind csak Philips márkájút néztem, de láttam hogy a Braun azért megfizethetőbb.
Megjegyzés: az arcomon is szeretném használni.
Nem kell túlgondolni. Alapáras Lumea teljesen jó vétel. A drágábbak csak a tartozékokban különböznek. Ugyanez vonatkozik a Braun gépekre is. Amit mindenképpen kerülj, azok a kínai 20-30 ezer forintosak.
A szőr színe nagyon fontos, világossal nem fog működni!
Nekem philips lumea van így csak arrol tudok nyilatkozni de en szeretem nekem bevállt
Igaz nem hasznalom ugy ahogy az kell sok kezeles kimaradt de igy is foltokban no csak a szor es ki van kopva.
En ugy hasznalom hogy gyantazok igy is teljesen jo, de borotvalassal ajanlott igazabol akkor a legjobb.
Szerintem boven megeri az arat vard meg az akciokat nagyon sokat lehet sporolni ugy es ha tenyleg 2hetente hasznalod ahogy elo van irva akkor eleg hamar fogod latni a valtozast
Fekete szorom es aranylag feher borom van. Vilagos szorrel vagy sotet borrel nem mukodik.
Nekem arcon is hasznal, egyedul intim reszen kell tobb ido neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!