Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik IPL gép válik be?

Melyik IPL gép válik be?

Figyelt kérdés

Eddig mind csak Philips márkájút néztem, de láttam hogy a Braun azért megfizethetőbb.

Megjegyzés: az arcomon is szeretném használni.

2022. ápr. 7. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell túlgondolni. Alapáras Lumea teljesen jó vétel. A drágábbak csak a tartozékokban különböznek. Ugyanez vonatkozik a Braun gépekre is. Amit mindenképpen kerülj, azok a kínai 20-30 ezer forintosak.

A szőr színe nagyon fontos, világossal nem fog működni!

2022. ápr. 8. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem philips lumea van így csak arrol tudok nyilatkozni de en szeretem nekem bevállt

Igaz nem hasznalom ugy ahogy az kell sok kezeles kimaradt de igy is foltokban no csak a szor es ki van kopva.

En ugy hasznalom hogy gyantazok igy is teljesen jo, de borotvalassal ajanlott igazabol akkor a legjobb.

Szerintem boven megeri az arat vard meg az akciokat nagyon sokat lehet sporolni ugy es ha tenyleg 2hetente hasznalod ahogy elo van irva akkor eleg hamar fogod latni a valtozast

Fekete szorom es aranylag feher borom van. Vilagos szorrel vagy sotet borrel nem mukodik.

Nekem arcon is hasznal, egyedul intim reszen kell tobb ido neki

2022. ápr. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!