Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az összes férfimodellnek...

Az összes férfimodellnek miért van ilyen mélyen ülő pici szeme?

Figyelt kérdés

[link]

Ez valamilyen biológiai előnyt jelent, és ezért hajtanak rájuk annyira a nők? Vagy csupán jelenlegi férfi ideál és csak kulturális okai vannak?

2022. ápr. 2. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az összes képen EGY modell van! Ebböl olyan következtetés levonni, hogy az ÖSSZES MODELLNEK ilyen a szeme, enyhén szólva is logikai tévedés!
2022. ápr. 2. 14:28
 2/11 A kérdező kommentje:

1

Linkeljek másokat is? Attól megnyugszol?

2022. ápr. 2. 14:48
 3/11 Z003 válasza:
100%

Ha rákeres az ember hogy "férfi modell" tényleg elég sok modellt ad ki akiknek ilyen az arcfelépítése, bár azért bőven nem az összesnek.

Szerintem ez csak jelenlegi divat hullám, valamiért most ez jön be a modellügynökségeknek, vagy a célközönségnek. De azt hogy miért lesz valami épp divatos, annak főleg társadalmi okai vannak. Nem hiszem hogy ez biológia előnyt jelentene bárkinek is.

2022. ápr. 2. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs az összesnek ilyen szeme, szóval hamis a kérdés.
2022. ápr. 2. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:

4

Majdnem az összesnek? Összeveszünk ezen? :)

2022. ápr. 2. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Természesen nem. Ha a szimpla tények téged cáfolnak, ott nincs értelme semmilyen összeveszésnek :)
2022. ápr. 2. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:

6

Van néhány kivétel és? Tudod én nem a kivételekre szoktam fókuszálni, hanem a trendkre, ezért lennék jobb tőzsde bróker szerintem mint te.:)

2022. ápr. 2. 17:43
 8/11 Z003 válasza:
100%

Igen, de amivel a tudomány témakörbe írtad, itt néhány ember hajlamos a néhány szóba belekötni ha nem megfelelően használod.

Amikor az "összes" szót használtad feltételezted hogy nincs olyan modell akire nem igaz a leírásod. Mivel van olyan modell aki nem így néz ki technikailag ez egy hamis állítás. Így hibás volt a szóhasználatod.

Viszont a gyakorlatban ez nem nagyon változtat a kérdés értelmi alapján, így nincs nagyon értelme ezen lovagolni, mint azt páran teszik.

2022. ápr. 2. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:

8

Így van, szerintem sokan azt hiszik tudományosnak lenni annyit tesz mint szőrszálhasogatónak lenni. Holott a tudomány is foglalkozik a trendekkel.

2022. ápr. 2. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Konfekció tulajdonságokat vehetnek alapul. Mondjuk nekem a bociszemű férfiak az ideáljaim, egyedül rájuk hajtanék. :D
2022. ápr. 2. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!