Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet hogy hülye kérdés, de a...

Lehet hogy hülye kérdés, de a notinon eredetiek a termékek?

Figyelt kérdés
Sokszor hallodtam/olvastam ,hogy nem eredeti. Felvegyitett, vagy egyszerűen hamisítvány. Eleve az mi, hogy a Douglasban 3x annyi a parfüm mint a notinon. (Paco rabanne one million) ez csak egy példa volt. De így komolyabban kérdezve miért olcsóbb? Hallodtam (írták páran itt is,hogy nem biztos hogy eredeti, vagy romlott is ...) Ebből mi az igaz?. Van már onnan jó pár parfümöm és negvagyok én személy szerint elégedve, viszont van egy olyan parfümöm ami eltér kicsit az eredetitől.

2022. márc. 28. 23:05
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
66%

Szerintem, ha nem eredeti lenne, komolyabb retorziók is lettek volna màr.

Viszont, ami biztos: nem lell a notinonak fenntartania fizikailag boltokat. Bérleti díj, rezsi simàn megdobja a költségeket, amit bezony a termékekre kell terhelni.

2022. márc. 28. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:

én is hallottam ilyenről

nem tudom, lehet van benne valami, mert sokkal kevesebb dolgot árulnak a boltban mint pl a Douglas sephora

2022. márc. 28. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Az olcsó termékeikkel (NYX, Catrice, Maybelline, celeb parfümök) nincs baj, ezek garantáltan eredetiek. Nuxe arckrémeket is 2 éve tőlük rendelek, nem volt eddig panaszom rá.

Viszont a drágább luxusillatokkal egyes források szerint van baj, nem is kevés.

Meg lehet nézni ezt az oldalt: [link]

Sokan állítják, hogy hamisítvány vagy romlott lehet a termék, ami eljutott hozzájuk. Olyanok mondják ezt, akik pontosan ISMERIK az adott illatot, de erre válaszként sablonszerűen mindig azt írják, hogy évszakonként változik a parfüm tartóssága, megváltozik a bőr kémiája, ezért más az illat. Persze-persze.

2022. márc. 29. 00:15
 4/7 Isti22 ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Ha rákeresel a neten, elvétve találni hamisítással vádló írást, ráadásul a Notino egy komoly, nemzetközi cég.
2022. márc. 29. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt soha problémám velük.
2022. márc. 29. 15:01
 6/7 anonim válasza:
44%
Ha egy hugo parfüm, mindenhol 27 ezer..ők hogy adják néha 12-ért?? Kevesebb bolt, alkalmazott aha..a dior és a ysl termékek meg pont egy árban vannak a douglassal. Amùgy 2 szer rendeltem. Mindkét termék doboza más volt , mint a douglassban vásárolt terméknél.
2022. jún. 30. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom , mindenesetre elég fura hogy kibontott terméket is árulnak. Amibol elég sok is hiányzik
2022. jún. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!