Radiátorcső kérdése:
Nyíregyházán hol lehet paracordot venni?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de a google és társai nem hoz be csak olyan találatokat ami nem nyíregyházi így a szállítás több lenne, mint maga a rendelés, szóval ez nem opció addig amíg nem tudom, hogy van e Nyíregyen valahol. (Jófogáson és társain is néztem, ott sincs)
Ha azzal válaszolnál hogy nézz szét akkor légyszíves le se írd, mert nem nyíregyen lakom, így nagyon buszhoz vagyok kötve! :)
És ha a buszos dolgon felbuzdulva azt írnád hogy annyi a busz, hogy már rendelhetnék, bérletem van.
No offense, tisztáztam ezeket, mert szeretnek részletekbe belekötni az emberek xD
2022. márc. 28. 09:13
1/1 anonim válasza:
Decathlonban próbálnám meg, vagy ha ismersz vadászboltot abban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!