Fiuk erre a lanyra hany pontot adnatok? Szerintem az egesz videoban smink nélkül van
Szerintem StevenUp arra gondolt, hogy elidegenítő olyan szintű exhibicionizmus, ami ilyen karriert sejtet. Sokaknak úgy jön le, hogy ez a fajta kvázi magamutogatás hisztis, egocentrikus jellemet takarhat a valóságban, így ront az alap kisugárzáson, ami + pontokat adna.
Legalábbis erre tudok gondolni. Én Sythex-szel vagyok hasonlóan kicsit.
ma 11:30
Bárcsak kőműves lennéka, akkor jobban élnék főleg most, hogy lehet házakat építeni a bértenyésztőknek :D
Felszínes bohóc lennék? Mert nem érdekelnek az influencerek?
Miért érdekeljen? Miért, mit tartsak benne vonzónak amikor azt látom rajtuk hogy görcsösen próbálnak meg mindent, csak értelmes munkát ne kelljen végezni.
Vannak videosok, nem is kevesen akik tartalmat gyártanak. De ők sem vonzóak, csupán érdekes a tartalom. De attól még nem látom őket szépnek meg vonzónak. Nem azért amit reklámoznak hanem azért mert reklámoznak. És ez gagyi és f*szlohasztó.
Ha és amúgy nem kell kőművesnek lenni hogy mindenki elhajtson a p*csába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!