Szeretnék véleményt kérni a nikehungary.co oldalról. Rendeltem egy cipőt március 11-én és még mindig nem érkezett meg. Mi a vélemény az oldalról?
Ilyen oldal már nincs is, átirányít valami cipokhungary.com-ra. Kamu oldalnak tűnik. Semmi elérhetőség, logikátlanul megadott árak (ingyenes szállítás 58100 Ft felett), gány design.
Annyira még csak nem is olcsó. Minek ilyen szemét helyekről rendelni? Kifizetted már legalább?
Nem lehet valamit tenni ez ugyben? A facebookon egy csoportba mas is kitette hogy hogy jart az oldallal..
nem tudom mennyire erdemes belemenni egy feljelentesbe..?!
Sziasztok!
Én március 21.-én rendeltem erről az oldalról egy Nike cipőt az oldalon feltüntetett ár sokkal kevesebb volt mint amit végül le vontak,az volt a fura ,hogy a Smart bank nem is kért engedélyt a sikeres tranzakcióhoz.
Beszéltem a fogyasztóvédelemmel mivel nem Európán belüli a “cég” sajnos nem sokat tudnak segíteni. Azt tanácsolták, hogy menjek be a bankba és ott tegyem meg a bejelentést.
Konkrétan nekem ma hozta ki a posta egy tevés gagyi kendő szerűséget azzal a rendelési számmal amivel a rendelésemet tudtam követni és pluszban még a postai kézbesítőnek kellett fizetnem 1600 ft körül vàm gyanánt .
Szerintem csak a banknál kaphatok ti is segítséget.
Akkor ahogy sejtettem, én is most a www.nike-hu.com oldalt böngészgettem. Már már ki is választottam melyik tetszene nekem, erre látom nem is az eredeti nike oldal, és azért fele annyiba kerülnek a cipők.
De akkor ezt meg se próbálom.
Gondolom mindent Kínában intéznek. De egy nav vizsgálat lehet jutna valamire, legalább letiltanák az oldalt.. stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!