(bután hangzik majd) Hol vehetnék olcsón színes kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
SZóval, nekem olyan kontaktlencsére volna szükségem ami fed és színes, nem csak élénkít, mert olyanom van és sza**t sem ér sajnos:S
Interneten rendelősdi érdekel igazából.
Azért kellene, mert van egy nagyon híres éves farsang 18-40 éves korosztály számára, ahol és szőke hajú kék szemű barbie-nak szeretnék öltözni, de a szemem világos barnás-sárgás-zöldes kutyulék:D
2010. szept. 13. 22:35
1/4 anonim válasza:
én neten rendeltem tavaly kéket. nagyon jó volt. 20 euro volt és havi lencse. külföldről rendeltem mivel itt élek.az a lényeg hogy valami nevesebbet vegyél. az enyém cibavision Freshlook color volt.
2/4 anonim válasza:
Ebay. Bár inkább ne ezen akarj spórolni szerintem.
3/4 anonim válasza:
Szia, Olyant válassz, ami fedőszín (teljesen elfedi az eredetit). pl itt láttam: [link]
Üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat:)
Azt hiszem inkább nem spórolok, nem éri meg, és a szemészem ajánlott valami fedőszín izét, amiből veszek egy pár kéket és egy pár szürkét:D
12000ft páronként, a márkát is mondta a nő, de már nem emlékszem:D
köszönöm szépen
2010. szept. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!