Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legjobb,...

Szerintetek mi a legjobb, viszonylag olcsó női parfüm?

Figyelt kérdés
Eau de parfumre gondolok

2022. márc. 14. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Bio Fresh Rose of Bulgaria
2022. márc. 14. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Aquolina Pink Sugar.

Nevetségesen olcsó, de a tartóssága és az intenzitása vetekszik a 20 ezer közül i EDP-kkel.

Még híres amerikai celebek is az egyik kedvenc illatukként említik.

2022. márc. 14. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat❤
2022. márc. 14. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Milyen kategóriában?

A kedvencem a Baccarat Rouge 540, ahhoz képest egy Chanel Mademoiselle is olcsó.

Ami szerintem "tini illat", az a Nina Ricci , Mochino, Abercrombie, esetleg Zadig and Voltaire. Ezek jobb árban is vannak.

(azt meg el ne hidd, hogy bármilyen amerikai híresség a 2 ezres drogériás pacsulival fújkálja magát)

2022. márc. 14. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 köszi a választ, ment a pipa❤✅
2022. márc. 14. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

A Chanel nekem olyan nagyis, még a mademoiselle is...nektek nem?

A Pink Sugar meg nagyon gusztustalanul tömény, egyszer kell csak megérezni egy átbulizott éjszakában, izzadtság szaggal keveredve, és soha többet nem fogod elviselni.

Szerintem pubertás után már nem egy komolyan vehető illat.

Nekem ami tetszik, az inkább azok a friss illatok mint pl az Issey Miyake L'eau D'Issey vagy a Jo Malone Orange Bloosomja, és inkább veszek apróbb kiszerelést, használok parfüm mintát mintsem hogy vegyek valami nagyobbat amitől megfájdul a fejem.

2022. márc. 14. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Rózsaszín Adidas
szept. 18. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!