Szólnom kell előre a pillásnak, hogy a következő alkalommal már oldatni szeretném, vagy nem fontos?
Figyelt kérdés
2 hét múlva lenne a következő töltés, írjak neki, hogy már csak oldatni megyek, vagy mindegy, és nem probléma ha csak ott fogok szólni?2022. márc. 11. 19:17
1/3 anonim válasza:
Én szólnék, a leoldás rövidebb idő, simán beférhet egy szenöldök festés+szedés neki.
2/3 anonim válasza:
Szólj mindenképp!
Kevesebb idő a leoldás. Nyilván ő annyi időt szán rád, amennyi egy töltés ideje. Ha te csak leoldatni szeretnéd, de nem szólsz előtte, akkor lesz ott egy nagy lyukas ideje, amit esetleg egy másik vendégre is fordíthatott volna.
Én körmös vagyok és mindig mondom a vendégeimnek, hogy szóljanak időben, ha mást szeretnének, mint a megbeszélt! Nincs ezzel semmi gond, csak tudjon róla!
3/3 anonim válasza:
Szólj neki, az idő neki pénz.
Valószínűleg jobban értékeli, ha előre megbeszéled vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!