Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen testalkatrol velemeny? 19l

Ilyen testalkatrol velemeny? 19l

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 9. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
15%
Még jó, hogy nem ott tartunk már, hogy szégyen egy izmos nő, mikor bikiniben is ez az egyetlen testalkat, amit szégyentelenül lehet mutogatni. Nem a 70 kilós asszonyos és nem az 50 kilós, ugyanúgy narancsbőrös skinnyfat.
2022. márc. 9. 16:53
 42/76 anonim ***** válasza:
39%

Értem én hogy világszerte elterjedt az az új trendi dolog, hogy mindenki legyen sportoló, meg az a szép ha háromszor olyan vastag a combod mint kéne, mert akkor vagy sportos, és nem lógsz ki a sorból. Ehhez persze hozzátartozik, hogy minden reggel az adott havi magazinban leközölt arcot fess magadra, "sportosan szexin vastag" szemöldökkel, és csodaszép csücsörítö kacsaszájjal.

Szerintem egy ekkorára felgyúrt comb egy férfinak sem áll jól. Teljesen természetellenes. Nem hibáztatok senkit ha az aktuális trendet követi, de azért sportolóra gyúrni magát, mert láthatóan teljes önbizalomhiányban szenved, mivel idegenektöl kérdezi meg hogy jól néz-e ki, azt akkor sem tudom támogatni. Ha itt nem dícséri meg a sok kanos férfi, és egy másik lábformát részesít elönyben a hozzászólók nagy része akkor az lesz a következö cél?

#37-nek igazat adok, kicsit bunkó a stílusom, elnézést kérek érte mindenkitöl.

2022. márc. 10. 07:34
 43/76 anonim ***** válasza:
4%

#43:

És annak a testnek mennyi sportértéke van, ami 19 évesen olyan, mint egy többgyermekes anyáé? Vagy annak, ami mellett mindent összezabálnak 30/40 korukig, mert azzal is etióposan néznek ki, aztán diabétesz, meg testzsír százalék szempontjából még annyira sem jönnek ki jó eredmények, mint az előbbi asszonyosnál?

2022. márc. 10. 08:28
 44/76 anonim ***** válasza:
9%
Nem azt mondom, hogy így kell kinézni, mint a kérdező. Én is ilyen langaléta skinny bitch voltam régebben, mint amit itt sokan szuperáltok. (Sőt, ha megbetegszem, ma is van, hogy inkább olyannak hat a testem...) De azért szemmel láthatóan sokkal szebb formát ad néhány plusz kiló izom. Senki nem azt mondja, hogy csak a 42-es bicepsz és a 90-es combok lehetnek szépek egy nőn. Hanem hogy egy formátlan test 42 kilósan és 90 kilósan sem szép. Egy szépen kidolgozott hasizom, vagy tónusos karok, formás lábszár sokkalta szebben mutat az összes testalkaton. És ahhoz nem kell heti 6x 3 órát a kondiban szenvedni. Csak mondjuk felemelni a feneked, hogy ne csak kinézz valahogy, de az erőnléted nulla legyen.
2022. márc. 10. 08:33
 45/76 anonim ***** válasza:
20%

Persze hogy nem baj ha az ember jó kondiban van, nem is ezt mondtam, de lehet ezt ésszel is csinálni. Talán csak az én szemem annyira érzékeny az arányosságra. Sajnos nem tudom külön kezelni a formában tartott felsötestet egy hü de szép izmos de hatalmas combtól, majd megint egy vékonyabb vádlitól. A homokóra alak sem arról szól, hogy ha felül szélesvállú valaki és még rá is gyúr hogy plató háta legyen, akkor hozzágyúrom a hegyihangya combokat is. Emellett nekem az is feltünik, hogy a sportörült izmos hölgyeknek a járása, mozgása sem különbözik egy férfiétöl, ugy mennek mint a terminátor. Semmi kedvem egy tornászfiú testü növel enyelegni.

Félreértés ne essék a nyers fogalmazásom miatt, nem szeretnék senkit megsérteni. Valószinüleg túl régimódi vagyok ízlés terén, és bár nekem a vékonyabb, nem tul izmos nök jönnek be, az arányosság a legfontosabb.

A trabanton sem mutat jól egy 23 colos felni, akkor sem ha aranyból van.

2022. márc. 10. 09:25
 46/76 anonim ***** válasza:
6%

46. Neked nem nyers fogalmazásod van, hanem a pipaszár egyedeket szereted. Ez olyan, mint amikor egy lány kijelenti, hogy neki nem kell a “túl izmos”, a vékonyakat szereti. Ízlések és pofonok.

Kérdező nagyon jó alakod van, gratulálok!

2022. márc. 10. 09:29
 47/76 anonim ***** válasza:
30%

#46:

Az a baj, hogy a kérdező testalkatából indultok ki, hogy ez lehet csak izmos nőknél, vagy hogy innen kezdődik. 55 kilósan és 170+ centi magasan, ha ráedzel erre egy 2/3 kiló izmot (azonfelül, hogy ez messze nem hetek, vagy hónapok kérdése), az úgy fog kinézni, hogy még mindig a gyerekosztályon, vagy olyan üzletben vásárolsz, ahol éppen nem lötyög a 32-es méret. Az izom tartást ad a testnek. Azoknál van ilyen bitang térfogata, akik plusz kalóriákat visznek be, a kardiót pedig hanyagolják. Az előbb említett testen ez annyiban látszik, ha kardiózik is és nem eszik sokat, hogy egy vékony lány kerek fenékkel és látszik nyáron az ab definition-je haspólóban. Plusz hogy nem lógnak a karjai.

2022. márc. 10. 09:30
 48/76 anonim ***** válasza:
30%

Nem csak a kérdezöre gondoltam, én hülyét kapok egy full szálkásra sportolt férfias kartól is egy nön. Meg a testépítökhöz hasonlóan kockás hasaktól, vastag szálkás nyaktól.

Persze változik a világ, genderizálunk, egyenlösködünk, a nök férfiasodnak, a férfiak nöiesednek.

Kinek a pap, kinek a papné. Én a papnére szavazok.

2022. márc. 10. 09:45
 49/76 anonim ***** válasza:
9%

Én sem azt állítom amúgy, hogy a másik két testalkat nem lehet szép, vagy hogy nem tetszhet. Hanem azt, hogy aki azzal érvel, hogy “A husi/alultáplált nők az ideálisak, MERT ŐK EGÉSZSÉGESEK”, valaki pedig egyenesen az izmosságot állítja be egészségtelennek, az hol él, de komolyan?

Egy olyan ember, aki chipset zabál a szabadidejében, az soha a büdös életben nem lesz egészséges - ha sovány mellette, ha pont hogy túlsúlyos. Azok egy netfitet nem tudnak megcsinálni anélkül, hogy kiköpjék a tüdejüket. Így pedig a legmesszebb állnak az egészségestől. A tetszés persze más dolog.

2022. márc. 10. 09:47
 50/76 anonim ***** válasza:
0%

#49:

De az olyan karokhoz évek kondis edzése kell. :D A szomszéd Reni, aki lemegy lötyögni 3x egy héten a kondiba “edzeni”, az soha az életben nem fog neked ilyet produkálni. :DDD Esetleg hónapok alatt jut el oda, hogy fel merjen venni egy bikinit nyáron, hogy már tényleg áll rajta valahogy.

2022. márc. 10. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!