Amúgy ez a vastagcombozas nem röhejes? Küldjön már egy ilyen kommentelő egy olyan csajt akinek nem vastag a combja, kíváncsi vagyok mivel jobb.
Egy nőnek szép formás fenekűnek kell lenni amihez hozzá tartozik egy olyan comb is, de gondolom nektek olyan tini fiús láb az izgató, aminek összeseér a combjai, marha izgató tényleg.
Eleve latattok már tenyleg vastag combot? Ez a csaj van max 60 kg, kétszer ekkora combokkal mászkálnak mások, az arányt kell nézni tudom, márpedig az a jó ha vastagabb mint egy férfinek.
Nem értem miért van itt ennyi bunkó vélemény,tök érthető ha nem tetszik,de normálisan nem lehet leírni?:D
A kérdésre is válaszolva,nekem nagyon bejön az ilyen alkat,szerintem gyönyörű
#31:
Nem, tudod, csak az lehet nőies testalkat, amikor két csirkecsontot, vagy +20 kiló böllérzsírt összefúj a szél/selejtes genetika. Amelyiken látszik, hogy tesz az alakjáért és egészségesen izmos (mint ez), az már fúj, fúj, túl férfias. Miért is? Mert több rajta az izom, mint 3 oldalnyi kommentelőn? Hát igen, az nem az ő hibája…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!