Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak ha egy olyan nővel...

Férfiak ha egy olyan nővel talalkoznátok akinek tenyleg nincs semmi melle magyaran olyan mint egy fiú mellkas mint mondanatok? Vonzonak talalnatok annak ellenere hogy nincs melle?

Figyelt kérdés

Férfiak valaszat varom kivancsi vagyok az osszinte velemenyukre.

(Olyan lenne a nő hogy meg csak egy pici melle se lenne magyaran tenyleg full lapos csak mellbimbo.)

2022. márc. 6. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Én nagyon kicsiket szeretem igazán. De valami jelzés érékű dodora legyen.

Tehát alapjába véve vonzónak találnám.

2022. márc. 6. 14:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez csak egy kerdes volt nekem nincs ilyen problemam, engem csak az erdekelt hogy a ferfiak mit szolnanak egy ilyen alaku nőhöz.

Koszonom az osszinte valaszokat:)szep napot!

2022. márc. 6. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Minden alkatnak megvannak a kedvelői. Nem tudom, milyen körökben mozogsz, vagy hogy csak a média alapján tájékozódsz-e, de kizártnak tartom, hogy ne kaptál volna dicséretet valaha érte.
2022. márc. 6. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha egyébként arcra és alakra bejön a lány, akkor számomra teljesen mindegy a mellmérete.(egyébként is inkább a fenék a gyengém)

21F

2022. márc. 6. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Minden mell szép.
2022. márc. 11. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Azért képpel kellet volna ilusztrálni.

Pl: [link]

Tetszik e?

2022. márc. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!