Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki mondta azt, hogy a magyar...

Ki mondta azt, hogy a magyar nők a legszebbek?

Figyelt kérdés

Emlékszem arra, amikor Siófokon dolgoztam, és egy apartmanban szállásolt el a cég. Mikor mentem vissza, azt látom, hogy körülbelül 175-180 cm magas, tökéletes alakú, csinos nők gyülekeznek ott. Az egyik mellettem állt a recepciós pultnál, de olyan szép volt, hogy arra szavakat sem találok. Azt hittem, hogy valami szépségveseny, kérdeztem ki a kollégát, hogy kik ezek? Mire az volt a válasz, hogy orosz turisták.

De ha a világon máshová nézünk, akkor is szebb nőket látunk. Magyarországon a 30-asok többsége már lehúzhatja a rolót, de az ázsiai nők még 40 évesen is bájosabb arcúak.

A reddit felhasználók szerint Svédországban vannak a legszebb nők:

[link]

Akkor honnan is jött ez a "magyar nők a legszebbek?"

Vannak itt jó csajok, ez igaz, de azért nem kellene túlzásba esni.

2022. márc. 3. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, már hiányoltam a harmincas nőket szidó kérdéseket.

Amúgy nyilván a magyarok mondják. Ízlések és pofonok, szerintem az indiai nők a legszebbek. De volt svéd ismerősöm, igazi szőke hajú, kék szemű szép lány, mondtam neki, hogy irigylem amiért ilyen különlegesen néz ki. Mire mondta, hogy ő meg az én szeplőimet és vöröses hajamat tartja különlegesnek, mert náluk kb nincs szeplős ember. Mindenhol más az, ami kiemel külsőre a tömegből.

2022. márc. 3. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túlzás hogy a legszebbek a magyar nők, de nagyon sok országban bejönnek az ottani férfiaknak. Világszerte nagyon kelendőek a magyar nők, és gyakori a vegyes házasság, főleg nyugaton, anerikában, de dél európában is. Hasonlóan szépek még szerintem a cseh,szlovák, lengyel, ukrán lányok, de az északiak közt is rengeteg szép van. De ez csak az én véleményem. Mások szerint más nemzetiségű lányok szépek. ( Ja és nálam az még nem jelent szépet, ha 175-180 cm magas egy lány, és csinos. Az arca is legyen szép, meg közhelyes már, de legyen kisugárzása is)
2022. márc. 3. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Oroszok ukránok között van a legtöbb jo no, mivel a kelet szlávok a legjobbak
2022. márc. 13. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!