Ki mondta azt, hogy a magyar nők a legszebbek?
Emlékszem arra, amikor Siófokon dolgoztam, és egy apartmanban szállásolt el a cég. Mikor mentem vissza, azt látom, hogy körülbelül 175-180 cm magas, tökéletes alakú, csinos nők gyülekeznek ott. Az egyik mellettem állt a recepciós pultnál, de olyan szép volt, hogy arra szavakat sem találok. Azt hittem, hogy valami szépségveseny, kérdeztem ki a kollégát, hogy kik ezek? Mire az volt a válasz, hogy orosz turisták.
De ha a világon máshová nézünk, akkor is szebb nőket látunk. Magyarországon a 30-asok többsége már lehúzhatja a rolót, de az ázsiai nők még 40 évesen is bájosabb arcúak.
A reddit felhasználók szerint Svédországban vannak a legszebb nők:
Akkor honnan is jött ez a "magyar nők a legszebbek?"
Vannak itt jó csajok, ez igaz, de azért nem kellene túlzásba esni.
Na, már hiányoltam a harmincas nőket szidó kérdéseket.
Amúgy nyilván a magyarok mondják. Ízlések és pofonok, szerintem az indiai nők a legszebbek. De volt svéd ismerősöm, igazi szőke hajú, kék szemű szép lány, mondtam neki, hogy irigylem amiért ilyen különlegesen néz ki. Mire mondta, hogy ő meg az én szeplőimet és vöröses hajamat tartja különlegesnek, mert náluk kb nincs szeplős ember. Mindenhol más az, ami kiemel külsőre a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!