Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kiábrándító a nők számára, ha...

Kiábrándító a nők számára, ha egy férfinak nincsenek szép fogai?

Figyelt kérdés

Gondolom nem elvárás a tökéletes colgate mosoly, de nyilván van azért egy szint, ami elrontja nagyon az összképet.

Sajnos engem nem áldott meg szép fogakkal a sors, így van 1-2 csálén álló fogam.

Ez már az a szint lenne, ami ronda?

[link]

[link]

2022. márc. 3. 12:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem ronda, mert szép, természetes fehérek és ápoltnak is tűnnek.
2022. márc. 3. 12:48
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vészes
2022. márc. 3. 12:48
 3/26 A kérdező kommentje:

Ápolom őket normálisan, 2x fogmosás + szájvíz + fogselymezés, csak kuszák, ami zavar :/

Szabályoztatni kéne őket, de felnőttként már nem akarok belevágni nagyon.

2022. márc. 3. 12:53
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát…fontosabb mint a farokméret.
2022. márc. 3. 13:02
 5/26 A kérdező kommentje:
pedig azzal nincs gond .. :D Inkább kisebb lenne -1cmvel, és szép fogaim lennének
2022. márc. 3. 13:14
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem leginkább az zavar, ha valaki szimplán igénytelen. Szóval ha például azért olyanok a fogai amilyemek, mert nem mossa őket, nem törődik velük. Az én fogaim sem tökéletesek, szóval mástól se várom el azt, csupán az igényességet.
2022. márc. 3. 13:17
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
a kusza fog annyira engem nem zavar, az enyemek se tokeletesek. ami zavar az az igenytelen,. lyukas, koszos, eleketedett, budos stb
2022. márc. 3. 13:31
 8/26 anonim ***** válasza:
37%

Voltál fogászatnál vele, hogy megtudd, hogyan lehetne ezt rendbe tenni?

Ez szerintem gyerekkorban lett elhanyagolva és azért nézhet így ki most.

Neked nincs igényed egy szép fogsorra?

Lehet, hogy le leszek pontozva, viszont szerintem nem szép, és a hozzáállás pedig taszító, hogy hárítod a felelősséget, hogy jaj sors..stb. (nincs semmiféle sors), pedig lehet, hogy egy kis ráfordítással szép fogsorod lenne. Ennyire smucig vagy a fogadra pénzt költeni?

2022. márc. 3. 14:22
 9/26 A kérdező kommentje:
képzeld el, hogy voltam, kb 1millió ft-os fogszabályozás kéne rá, ami szerintem azért a "smucigság" szintjén túlmegy
2022. márc. 3. 15:02
 10/26 anonim ***** válasza:
20%

A fogászat már csak ilyen drága mulatság. De hát valamit valamiért, nem mondták még?

Gondolom évtizedek óta ilyen a fogad, talán, ha fontos lett volna számodra annak megcsinálása, akkor már régóta spóroltál volna rá. De mivel neked ez nem fontos, ezért nem is fogsz rá félre tenni.

2022. márc. 3. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!