Hogyan lehetne növeszteni a mellet?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, szűz. De gondolom a szüzesség nem is sokat határoz a mellem növekedésében. Egyáltalán nincs. Lapos, a mellbimbó sem mindig látszik. Az a baj hogy ha hizok sose jön fel mellre viszont ha fogyok rögtön innen megy bár nm tud mi le menni de mégis látszik azért főleg ha nincsen rajtam melltartó hogy nagyon lapos vagyok felül. 75/B melltartót hordok a hátam miatt mert nagyon széles a hátam és a vállam viszont a mellemre az is nagy. És a melltartó sem dob semmit a melleimen tehát ugyanúgy kicsi. Ezen hogyan lehetne segíteni?? 12-13 éves lányoknak olyan szép nagy mellük van nekem meg semmi.2022. febr. 26. 16:24
1/10 anonim válasza:
Maximum plasztikai műtéttel. Máshogy nem lehet.
2/10 anonim válasza:
Esetleg próbálj mellizom erősítő gyakorlatokat végezni. Nem tudok mást mondani fogadd el magad, én is hasonló alkatú vagyok, engem is nagyon nagyon zavart, hogy konkrétan nincs mellem és néha a melltartót is feleslegesnek éreztem, aztán valahogy megkedveltem őket, nekem tetszenek. Ha nagyon nem tudsz kibékülni vele, akkor egy opció a műtét, de azt tényleg csak magad miatt csináltasd ha szeretnéd.
3/10 anonim válasza:
Elöször keress meg egy endokrinológust, mert ha "csak" hormonzavar áll mögötte, azon lehet segíteni megfelelö kezeléssel.
Ha genetika, akkor vagy elfogadod magad, vagy esetleg mütét jöhet még szóba.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy genetika mert édesanyámnak is nagymamáimnak is nagynénémnek is nagy mellük van.
2022. febr. 26. 17:05
5/10 anonim válasza:
Nem értem ha tényleg olyan kicsi akkor miért B kosaras melltartót hordasz... Miért nem A? Attól, hogy széles a vállad meg hátad attól még lehet A. A szám (75) határozza meg a mell alatti kerületet.
6/10 anonim válasza:
4-es:
Elöször is, nem csak anyukádtól örökölheted a mellméretet, hanem az apai oldalról is bármelyik ösödtöl és 150-200 évre visszamenöleg nem ismersz minden nöi rokont az összes felmenö ágon!
Másrészt garantáltan nem jó méretü melltartót veszel, ha nulla mellre B-s kosarat használsz.
Harmadszor meg írták, a kivizsgálást is, azzal kellene kezdeni.
7/10 anonim válasza:
Zsírszövetet sehogyan sem. Esetleg kezdj el edzeni súlyzókkal és egyél plusz kalóriákat. Sejthetően mezomorf testalkatod lehet, ami ideális ehhez.
8/10 anonim válasza:
műtét, anélkül az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem lesz felnőtt tested.
10/10 anonim válasza:
Nekem sem sikerült nagyobb mellet "növeszteni".
Szóval én is maradok az a kosárnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!