Viki Odintcova vagy Eva Vermut?
Figyelt kérdés
Melyikük tetszik / jön be nektek jobban, "jobb nő", szebb, ...?
Linkelem az Instagram-oldalukat:
Vagy a képkeresőben is rájuk kereshettek.
Direkt nem csinálok szavazást; az sem baj, ha csak a választott nevét írjátok le, viszont érdekel a véleményetek is. Nemet, kort és egyebet is írhattok, ha gondoljátok.
2022. febr. 24. 14:21
1/4 anonim válasza:
Alapvetően szerintem szebb a kettes. Viszont a stílusa akkor már az elsőnek jobban tetszik, kevésbé instapitsás, bár nyilván ő is azt úgyhogy mindegy. De ha a stílust nem nézzük, a másodiknak szerintem az arca is szebb, meg mintha kicsit formásabb lenne a teste is.
2/4 anonim válasza:
A másodiknál sokáig kellett tekernem, mire az arcát láttam a feneke helyett. :DDD
Szerintem az egyes szebb lány.
3/4 anonim válasza:
Noi szemmel az elso, mert termeszetesebbnek tunik a masiknal.
4/4 Noren1989 válasza:
Mindkettő kib-szottul természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!