Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény érdekelne.63 kiló az...

Vélemény érdekelne.63 kiló az kövér?

Figyelt kérdés
nem azért kérdem hogy gúnyoljatok vagy valami csak szó szerint ezt mondta az orvosom.
2008. dec. 16. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Nehogy már az orvoson sértődj meg!

Nem te vagy az első, akinek ezt mondta, és nyilván nem is az utolsó. Engem is "oltottak" már le... de nem vettem magamra, mert csak megadta az alapot és rájöttem, hogy egy mekkora nagy f*sz. :D Bocsánat a kifejezésért, de pld a te esetedben, aki lekövérez egy embert, az bunkó. Ha orvos, ha nem.

Én azt mondanám, hogy enyhén túlsúlyos. Persze, ez kortól is függ. De kb. 13-14-nek tippelek. Igazából, ha a zsír egyenletesen oszlik el a testeden, és nem látszik, hogy tényleg nagyon minimálisan van egy pár kiló feleslegedet, akkor tök értelmetlen diétáznod. Elvileg 55 kg-nak kellene lenned, de ha így érzed magad jól, akkor rohadtul ne érdekeljen a plussz kiló. Viszont, ha azt látod, hogy keskenyebb csípőre vágysz, vagy feszesebb combokra, akkor érdemes elkezdened sportolni, egészségesen élni, könnyed diétát bevezetni.

2008. dec. 16. 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

Nekem ugyanerre az adatra azt mondta a dokim,ha igy folytatom,a hàj ellepi a szivemet,és abba fogok belehalni.

65 KILO,165 CM!

Meglepett,de nem sértödtem meg,igaz nem is foglalkoztam azzal hogy le kellene fogynom.

Most terhesen vagyok 69 kilo(30 hét,az uj dokim szerint rendben vagyok,söt sokan monndjàk,ritka az ilyen kismami mint én(csinos )

Söt ma mondtam valakinek hogy terhes vagyok,erre ö:

2. honap?

MIkor mondtam hogy màr a vége,nem akartàk elhinni.

Szoval csak nem vagyok se kövér,söt terhesen még pocakos se.

2008. dec. 16. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Hát az ilyen ember bunkó! Orvos meg se engedhetne ilyet magának! Még ha valaki nagyon kövér én nem is akar fogyni akkor ok, hogy nyomatékosabban fejezi már ki magát, hogy megértesse vele.

Én kb. 100 kiló voltam amikor a háziorvosom (gyerekorvosom mert még fiatal voltam kb. 16-17 vagy nem tudom) megjegyzéseket tett rám. De nekem is csak úgy mondta, hogy kicsit kövérkés vagy, ezt te is tudod stb. Meg mondta h diétázzak stb mondtam ok. Persze akartam is. De sose mondta rám h kövér vagyok. Max duci. különben meg amikor mentem hozzá, mindig úgy kezdte hogy mennyivel kisebb a hasam , fogytam stb. Persze nem volt igaz :))

de szerintem attól mert valaki kövér nem kell állandóan a fejéhez vágni, az nem segít neki a fogyásban!!!

És te nem is vagy kövér. Mondhatta volna, hogy hát elég husi vagy, figyelj oda a táplálkozásodra, télen mindig felszednek pár kilót az emberek... esetleg annyit mondhatott volna, hogy : kicsit husikásabb vagy most, mint előzőleg. És kész, de hogy kövér?!

Na mondjuk azért annyira nem csúnya ez a szó.

Ne vedd a szívedre, ne foglalkozz vele. Bunkó volt veled, nem a te hibád, ne aggódj miatta, ez az ő értelmiségi szintjét mutatja. Ha viszont kicsit husinak nézel ki, akkor kezdj el tornázni meg ne egyél sok édességet, ha eddig ettél. Jobb előbb lépni, mert később csak kövérebb leszel, ha ilyenkor nem lépsz közbe.

De szerintem nem lehetsz kövér, inkább legyen valaki kicsit husi, minthogy anorex.

2008. dec. 17. 05:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is pont ennyi vagyok és 162 cm kb. És egyáltalán nem vagyok kövér. Olyan átlagos, nem sovány, nem kövér. Tényleg jó szó rá, hogy húsos:D És hát a mai elhízásokhoz képest a 63 kg semmi. Egyre több nő van 70-80 kg felett (sajnos) úgyhogy az akinek a súlya 6-ossal kezdődik az még örülhet is!:D
2008. dec. 17. 17:14
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
ha te nem erzed kovernek magad....akkor nemis vagy az.a koverek tudjak mit jelent ducinak lenni...egyebbre nem gondolni csak a kajara...sportolni nem tudnak mert 10meter utan esnek ossze...mikor kimennek setalni akkor is egy gyors etkezdet lesnek hogy honnan jon ki jobb illat.amugy en 173magass vagyok 70kgval es nekem is azt mondta de ezuttal en nemis mondom hogy tevedett.en azt ajanlom hogy picit mozogj tobbet es egyel kevesebbet(ha fogyozol ajanlom a vitamint).
2008. dec. 18. 09:38
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Én 164cm és 52-53kilo vok, és nekem nap mint nap beszól pár ember(mindig ugyanaz) h ugynézek ki mint egy malac stb.. Pedig sztem nem, sőt biztos vok benne h nem. Fogyni szeretnék, mert néha elhiszem nekik..tükörbe is ritkán nézek..aztán amikor véltelen belepillantok meglepődve látom h nem is vok kövér, sőt csinos vok. Nagyon fura am ez h egyes emberek le kövéreznek..Ám én izmos is vok..nekem az még külön tetszik magamba, ami viszont nem annyira az a csípőm..de az se rossz, csak tudnék rajta változtatni. Am 16vok. És te?
2008. dec. 18. 19:35
 17/21 anonim válasza:
48%
Az alakod tökéletes! ne halgass senkire! Én 33 évesen 163 cm magas vagyok most éppen 58 kg. Ez az én egyéni ideális testsúlyom! Írom ezt azért , mert 17 évesen ugyanezzel a testsúllyal kezdtem fogyókúrázni.Aminek az lett a vége , hogy minden 3 kg fogyás után 5-öt híztam vissza, máskor meg 30 kg-kat fogytam. Hol 46 hol 84 kg voltam 10 éven keresztül!!!Mert tinikén az beteges gondolatom támadt, hogy kövér vagyok!Mióta nem fogyókúrázom , 5. éve a súlyom 57-59 között mozog,másfél éve a dohányzást is abbahagytam(16 év után), úgy hogy egy deka se jött rám! Az ideális testsúly pedig az aminél egészségesnek és erősnek érzed magad! Az az orvos az ecserin vette a praxisát...
2008. dec. 18. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! Testtömeg index: 63/(1,65*1,65)=23

Idealfittness.hu-ról: A 19 és 26 közötti számok a normál testsúlyt jelentik. A 26 és 30 közötti érték már a túlsúlyra utal, 30 felett pedig orvosi szemmel már elhízásról lehet beszélni. A 19 alatti számok az egészséget veszélyeztető alacsony testsúlyra hívják fel a figyelmet.

Én 170 cm vagyok, olyan 50-52 kiló. Utóbbival számolva is csak 18-as az indexem, ami nem valami egészséges. Pedig én sokat eszek, csak nem hízok. De legalább megkap a szervezetem mindent amire szüksége van. Most gondold el, aki fogyókúrázik és úgy iylen vékony?? Bármennyire is hozzá vannak szokva az emberek, ez nem normális. Az a jó, amilyen te vagy!! Ne akarj egy hülye orvos miatt megváltozni. Legközelebb jól oltsd le te őt.

2008. dec. 19. 16:52
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) amúgy 18 vagyok csak néhány véleményre voltam kíváncsi :)
2008. dec. 20. 13:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva,én 167 cm vagyok és 63-56 kiló között szotkam lenni..igazábol a kilók nem jelentenek sokat,metr nekem el sem hisznek,maximum 55öt.Szerintem egyátlalán nem vagy kövér,én legalábbis nem vagyok:D
2008. dec. 22. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!