Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van aki így a téli időszakra...

Van aki így a téli időszakra visszanövesztette a lábszőrét?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen lányokhoz szól.

2022. febr. 22. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

A lab borotvalasa nem olyan, mint a fogmosas.:D A borotvalas szubjektiv esztetikai kerdes, a fogmosas meg egeszsegugyi. Ha nem borotvalsz labat annak semmilyen negativ egeszsegugyi hatasa sincs.

Egyebkent en telen is ugyanugy borotvalom, mert van baratom. Amikor nem volt akkor is borotvaltam, max ritkabban. (Mert szortelenul tetszik-sajnos eleg melyen belemivodott a tarsadalmi norma)

2022. febr. 22. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es, pontosításként; a 9-es kommentet a 8-asnak szántam.
2022. febr. 22. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem látom, így télen csalok(zuhany közbeni borotva ami nem cseszi szét a bőröm, viszont alig látok az orromig☹️) szóval jeti vagyok. Nyáron nincs akkora gőz, és működik a vegyél fel szemüveget 🤣
2022. febr. 22. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Én burjanzok télen. 🤫🤫🤫17L

Bár amikor megyek orvoshoz akkor muszáj. Amúgy kiütéses vagyok mindentől szóval igyekszem ritkán szőrteleníteni magam.

2022. febr. 22. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazából lábon valamiért világosszőke, vékony pehelyszerű szőr nő csak (ezt a hónaljam is átvehetné mert uncsi már az epilálás.....) szóval nyáron se kapkodok a borotváért, szerintem hónapok óta nem borotváltam és így is max 30 centiről látszik fekete háttér előtt hogy lenne a lábamon valami
2022. febr. 23. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak ritkábban. Nem akarom, hogy a nylon harisnyán átlátszódjon.

Bikinivonalon is szőrtelenítek általában, pedig azt nem látja senki.

Egyszerűen csak jobban érzem magam tőle.

Amúgy nem gáz, ha valaki télen nem szőrtelenít, én úgyse látom, szóval emiatt nem is érdekel.

2022. febr. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!