Az orr pc mennyire fájdalmas,és mennyi idő alatt gyógyul?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez embereként változó,de ha helyesen van apolva,és kezelve akkor mennyi a gyógyulási idő?
Egy ideje már szeretnék,de mivel maszkos mizéria van még mindig így megvárom azt,hogy hátha nem kell napi 8orat hordani.
Amikor nem volt már kötelező a maszk,akkor megfutamodtam a szúrás gondolatától is😅
Karikát szeretnék egyébként,ha ez számít
2022. febr. 21. 19:06
1/2 anonim válasza:
3-4 hónap amíg telejesen. Részlegesen gyorsabban, 1 hónap után magától már nem fáj, csak ha megcibálod.
Nostril kellemetlen, de septum nekem kb egyáltalán nem fájt.
A szemed könnyezni fog, mert a könnycsatornak és az orr össze van kötve.
2/2 anonim válasza:
nem tudom karika alatt mire gondolsz pontosan, nekem a septumom kb 1 honap alatt begyogyult, szurasrol annyit h nem veszes, nekem az fajt a legjobban amikor athuzta az ekszert. Meg ejszaka neha olyan erzes volt mintha ki akarna esni xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!