Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell műkörmöt csinálni?

Hogy kell műkörmöt csinálni?

Figyelt kérdés

Aki tud segitene?

Irja le a sorrendet hogy miután mit kell csinálni.

Meg az alapanyagookat(miután mit kell)

Vagy ha valaki tud olyan weboldalt amin levanirvaa linkeljee bee!!!

2010. szept. 11. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
elmész egy körmöshöz köszönsz aszondod hogy "műkörmöt de most!" ő leültet egy székbe, megcsinálja, te felállsz, fizetsz, köszönsz elmész.
2010. szept. 11. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Már voltam sokszor de mostmár én szeretném elkésziteni magamnak és másoknak is :)barátnők stbb.:)
2010. szept. 11. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg kozmetikustól...Talán.
2010. szept. 11. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

na hát a 2 nem túl soknak számító kérdés után én elmondanám neked:

elsonek megvizsgálod a korom állapotát ,hogy kell e belole reszelni vagy vágni,meg hogy nincs e valami sérulés rajta.aztán megreszeled minden kis zig-zugba a kormot,hogy jól tapadjon a zselé.aztán ha mindet megreszelted,egy koromkefével a port letakarítod a kormokrol. ezután teszel fel vagy tippet vagy azt a ragasztós papír izét,ha volt már mukormod,akkor biztosan tudod,amit a korom alá egy kicsit bertolnak és arra építik rá. aztán a zselét felviszed egyenletesen a kormokre,lehetoleg minél aprólékosabban és minden kis zugba. aztán a vendég beteszi az UV lámpába,az ott megkot. kiveszi,te leveszed róla azt a papírt,ha már jól megvan kotve a zselé. megreszeled,hogy szép formája legyen.aztán felviszel egy második réteg zselét,de erre ha csillámport akarsz tenni,akkor tegyél,ha csak mondjuk franciát akarsz,akkor fehér zselét is tegyél. Utánna az ismét UV,megkot,ízlés szerint díszíted,és arra egy ujjabb alapozó,elfedo réteg. Figyelni kell rá,hogy ne legyen nagyon vastag és hepehupás sem:D Remélem tudtam segíteni.Majd képet kuldhetsz az elso munkáidrol:P

Clau<3

2010. szept. 11. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszii utolsó válaszolóó :D

Legelsőnek porcelánból fogom késziteni (álitólag könnyebb) és utánna megcsinálom ugy is hogy porcelán az alap és rá zseléé:D azt hallottam igy nagyon tartós lesz:D majd meglátjuk;)

2010. szept. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!