Kedvenc drogériád?
Figyelt kérdés
Kínai alatt az olyan kínai boltokat értem, ahol van tartós élelmiszer, lakásfelszerelés, tisztítószerek, kozmetikumok és higiéniai termékek, esetleg ruházat és alkohol is.2022. febr. 19. 21:06
A kérdező szavazást indított:
DM
Müller
Rossmann
Kínai boltok
Tesco drogéria részlege
Auchan drogéria részlege
Spar/Interspar drogéria részlege
Más bolt drogéria részlege
Egyéb (hozzászólásban)
49 szavazat
1/14 anonim válasza:
Amiket kínaiban olcsóbban meg tudok venni azt ott veszem de egyébként a DM saját márkás cuccait is szeretem. Rossmannba csak olyankor megyek ha akcióban van 1-2 dolog amit szoktam venni, különben utálom mert mindig követ a biztiőr.
3/14 anonim válasza:
"különben utálom mert mindig követ a biztiőr"
:D
4/14 anonim válasza:
10 évente bevásárolok fogkeféből ott, ahol találok megfelelőt.
Ezen felül mosószappant és fülpiszkát veszek Tescoban, ezt is évente párszor többet, más drogot nem veszek.
:)
5/14 anonim válasza:
"más drogot nem veszek. :)"
Akkor a fogkefét csak úgy szárazon használod? ;-)
6/14 anonim válasza:
Nekem az osztrákok BIPA-ja tetszik, mert tényleg mindíg mindenük van, és a legolcsóbban adják.
7/14 anonim válasza:
A MÜLLER Drogéria-rész is jó, bár drágább.
A DM nekem slamposabb és fölöslegesen drága.
9/14 anonim válasza:
A szórólapokat átnézem, és oda megyek vásárolni, ahol nekem megfelelö az ár.Képes vagyok egy mosószerért ide, egy parfümért inkább oda bemenni. Hát igen, nem vagyok milliomos. Lhet, hogy fityuszosnak kéne állnom ? Nem vállalnám.
10/14 anonim válasza:
5: Hehe, mostanában fogport és svédcseppet használok, de jogos.:) Szóval ritkán veszek rávalót is.:)
Meg sokan nem tudják, hogy csak max. 1 borsónyi fogkrémet kell használni a gyári utasítás szerint, tehát egy tubus hónapokig elég kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!