Nincsen lapos hasam, nincsen kerek fenekem, úgy érzem senkinek se kellek... Bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Szoktam edzeni de sajnos nem akar lejjebb menni a hasam és a combom, kerekedni a fenekem. Nem vagyok elégedett magammal. Úgy érzem semmi sem jön össze... (23)
2022. febr. 19. 18:25
1/34 anonim válasza:
Így sem vagy rossz csajszi. El kell fogadni hogy valakinek genetikailag nehezebb. Nekem tetszel. 😘
2/34 anonim válasza:
Ez a testalkat sok embernek vonzó lehet, szerintem nem feltétlenül a formád miatt nem jön össze a párkeresés.
3/34 anonim válasza:
Nincs benned hiba ;)
Amúgy én járnék veled, sőt lehet feleségül is vennélek. De én már túl öreg vagyok (37) és más gázos dolgaim is vannak. (Csak megsúgom hogy nagyon jó csaj vagy.)
4/34 anonim válasza:
ja de orrkarika meg hordóbél az van
5/34 anonim válasza:
Női szemmel, ez egy teljesen jó alak. Kis has belefér, arányosak a combjaid, és kerek a feneked. N
6/34 anonim válasza:
Talán ha nem a telefont hanem a súlyokat tartanád lehet elkezdődne vmi
7/34 anonim válasza:
Próbáld meg szakember segítségét kérni!
8/34 anonim válasza:
Semmi baj ezzel, sokkal rosszabb testű barátnőimre is rengeteg pasi csorgatja a nyálát.
9/34 anonim válasza:
Nem olyan rossz az, mint ahogy képzeled magadról! f.
10/34 anonim válasza:
Nem előnyös a póz, ki kene huznod magad, szinte kitolod a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!