Mi számít vékonynak?
Mióta az eszemet tudom túlsúlyos voltam, 1 éve végképp elhatároztam, hogy lefogyok. 50 kg-ot sikerült ledobnom. Jó alkatú akartam lenni, nem túl vékony... Most viszont bizonytalan vagyok abban, hogy nem lettem-e túl vékony. :/
Szerintetek mi számít vékonynak?
163 cm vagyok.
L/20
Gratulálok a fogyásodhoz !
Pont jó az alakod.
én is gratulálok!
bocs, hogy belekérdezek, de hogy fogytál le?mennyi idő alatt?nekem kb 15.20KG-t kéne leadnom,akkor tökéletes lennék...S
Köszönöm a válaszokat! :)
Ahogy fogytam:
Nem mindig egészséges módon. :) Bár ez nem jó, de nekem így ment. A Norbi-kódokat követtem, de amúgy is azokat az ételeket fogyasztottam volna, amik zömében az egyes, néha kettes kódszámmal vannak ellátva, hiszen azok hízlalnak legkevésbé.
Alkoholt nemigen fogyasztottam, talán 2-3 alkalom kivétellel, ilyen osztálykirándulás, ilyesmi...
5 után már sosem ettem semmit. Ez eleinte rettentően nehéz volt, folyamatosan vedeltem a vizet, hogy elmúljon az éhségérzetem, de egy idő után beleszoktam.
Csokit szerintem kb. 4-5 alkalommal ettem csak az évben, akkor is csak akkor, mikor "nehéz napjaim" voltak, és bolondultam érte - pár kocka Milkát. Nem ittam cukrozott üdítőitalokat, kakaót... Csak teát - leginkább zöldet -, vizet. Buliban is mentes vizet.
Amire még az étkezésnél is több hangsúlyt fektettem, az a sport. Heti 4-5 alkalommal jártam kondiba, itthon minden nap taposógépeztem. Emellett táncoltam. Hastáncoltam eleinte - persze egy bizonyos súly ledobása után, mert előtte nemigen tudtam -, aztán hipp-hoppra nyomtam. :D + hétvégi bulik. :)))
Nagyon sokat sétáltam. Tornáztam Réka, Norbi dvd-re. Néha Béres Alexandra, neten keresett tornavideók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!