Orrpiercing szúrásről bővebben?
Holnap megyek és igazából semmit nem tudok hogyan fogják csinálni..néztem videókat és van ahol géppel lőtték van ahol még tűvel szúrták
Gondolom attól függ mivel dolgozik a piercinges?
Egyébként karikát szeretnék de a gyorsabb gyógyulás érdekében először sima "kőre"gondoltam.
De nem világos hogy utána én azt ki tudom cserélni magamnak karikára?(persze a gyógyulási idő után)
Piercer csak tűvel dolgozik. Lőni egyébként sem szabad semmilyen testékszert, olvass utána.
Elvileg a karika könnyebben begyullad, ezért nem azt szoktak elsőre betenni. De ha van a szalonnak honlapja, közösségi oldala, ott meg tudod nézni az elkészült munkákat és látod, hogy milyen ékszerekkel dolgoznak.
Gyógyulás után magadnak is cserélheted, de ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor visszamehetsz ahhoz, aki csinálta és ő majd segít.
Oké köszi.
És ugye nem kell vinnem magammal piercinget? Titániumot szeretnék de gondolom lesz ott is?
Az a baj a honlapon csak a tetoválásokról vannak bővebb információk a piercing szúrásról nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!