Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orrpiercing szúrásről bővebben?

Orrpiercing szúrásről bővebben?

Figyelt kérdés

Holnap megyek és igazából semmit nem tudok hogyan fogják csinálni..néztem videókat és van ahol géppel lőtték van ahol még tűvel szúrták

Gondolom attól függ mivel dolgozik a piercinges?

Egyébként karikát szeretnék de a gyorsabb gyógyulás érdekében először sima "kőre"gondoltam.

De nem világos hogy utána én azt ki tudom cserélni magamnak karikára?(persze a gyógyulási idő után)

2022. febr. 17. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Piercer csak tűvel dolgozik. Lőni egyébként sem szabad semmilyen testékszert, olvass utána.

Elvileg a karika könnyebben begyullad, ezért nem azt szoktak elsőre betenni. De ha van a szalonnak honlapja, közösségi oldala, ott meg tudod nézni az elkészült munkákat és látod, hogy milyen ékszerekkel dolgoznak.

Gyógyulás után magadnak is cserélheted, de ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor visszamehetsz ahhoz, aki csinálta és ő majd segít.

2022. febr. 17. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre ne karikával kezdj inkább,hanem cseréld/cseréltesd ki ha meggyógyult. Igazi piercer tűvel dolgozik,olyan helyre ne menj ahol úgy lövik.
2022. febr. 17. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Oké köszi.

És ugye nem kell vinnem magammal piercinget? Titániumot szeretnék de gondolom lesz ott is?

Az a baj a honlapon csak a tetoválásokról vannak bővebb információk a piercing szúrásról nem igazán.

2022. febr. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!