Szerintetek ?
Figyelt kérdés
27/F 51kg 174cm2022. febr. 14. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Sovány
Pont jó
Kövér
Inkább leírom
50 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én: 26/F, 176cm, most perpillanat 84 kg. 75 kg-os testsúllyal már látszódtak a hasizmaim kontúrja. Szóval magamból kiindulva: 51 kg az nagyon sovány, közel az anorexiához. Még a nők is soványnak számítanának ilyen testmagassággal és testtömeggel.
3/7 anonim válasza:
Kerdező 10évesen voltam 51kg! Most 48evesen 102kg
4/7 anonim válasza:
Sovány, én nőként 168 centihez vagyok ennyi és nagyon vékony vagyok. Nekem egyébként tetszenek a vékony férfiak, de azért az enyémmel megegyező súly már picit durva 😅
5/7 anonim válasza:
Édesanyám 160 centihez 52kg nőként, és mondhatni sovány alkat. Szóval te kórosan soványnak számítasz szerintem.
7/7 anonim válasza:
Én 14 éves lányként voltam ilyen magassághoz ennyi és ez NAGYON kevés, még egy tinilánynak is, nemhogy javában felnőtt férfinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!