Milyen márkájú póló ez? Ugye, hogy gyönyörű ez a lány?
Figyelt kérdés
Istenem, beleszerettem, de nem tudom hogy írjak rá.
Kérlek, segítsetek.
Vagyis azt találtam ki hogy az október elsejei posztján amiben van póló, annak kapcsán írok rá. De ez milyen márka?
Segítsetek légyszi!!!
2022. febr. 14. 16:43
1/14 anonim válasza:
Azt írja, hogy imádja a stranger things-et, szóval inkább ezzel kapcsolatban írj rá. Mit tudom én, kérdezd meg ki a kedvenc szereplője vagy valami. Ehhez persze nem árt, ha te is láttad a sorozatot, különben nehéz lesz róla beszélni. Ha nem láttad, akkor meg csak hogy miért szereti annyira, kinek tudná ajánlani és akkor ha elkezded miatta, akkor egy ideig lehet téma, hogy hol jársz, mi a véleményed, tudtok beszélni a történtekről stb.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem láttam a sorozatot sajnos, de ez jó ötlet!
2022. febr. 14. 17:33
3/14 anonim válasza:
Ne irj ra, mert rendszeresen rair naponta tobbszaz szex ehes pasi, mar ra se nez az uzenetekre. Ha ismered szemelyesen, akkor eloben beszelj vele, ha nem, lepj szepen tovabb az eleteddel, es hanyagold az instat.
4/14 anonim válasza:
16 eves lany amugy nem ir magarol olyant, hogy "kicsit perverz", a fiok mogott valoszinuleg egy 47 eves kopasz, sorhasu meleg ferfi van. :D
6/14 A kérdező kommentje:
Kamu??
De nem..Csak nem kamu. Nekem r*hadtul tetszik, de most így belegondolva tényleg meg van rá az esély.
Ahjj...Istenem. Azért ráírok
2022. febr. 14. 17:56
7/14 anonim válasza:
Ez egy 16 éves profilja. Ha kamu, ha nem, valid a kérdés; normális ember vagy te?
8/14 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék normális??
17 éves srác vagyok, nem valami vén pedofil...jezus
2022. febr. 14. 21:33
9/14 anonim válasza:
Ez nem csak, hogy kamu, de egy nagyon bénán megcsinált kamu. Én még a kérdést se tudom komolyan venni, mert nem hinném el, hogy ennek a profilnak valaki bedőlt. 😅
10/14 anonim válasza:
Tényleg kamunak tűnik, főleg, ha megnézed a "barátnőjét". Sajnálom :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!