Naviforce karórát érdemes venni?
Figyelt kérdés
A kinézete miatt tetszik, meg kevés pénzért meg is kapnam /kb 8000ft/, elemes, analóg óra, fém szijas. Az nem baj ha nem túl pontos, majd allitgatom néha. Csak ne krepaljon be véglegesen, nagy elvárás ez ennyi pénzért?2022. febr. 13. 16:38
1/7 anonim válasza:
SOKKAL inkább egy CASIO órát vegyél, mint ezt!
2/7 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért nem találok olyan Casio órát ami tetszene, persze tudom hogy jó márka. Megir, Curren ezekről mi a vélemény?
2022. febr. 13. 16:59
3/7 anonim válasza:
Azért nézd meg hogy alin mennyi, lehet hogy még áfázással is fele ennyire kijön.
4/7 A kérdező kommentje:
Megnézem. Köszi!
2022. febr. 14. 12:00
5/7 anonim válasza:
A Megirt meg a Current kerüld. Hasonló árban nemigen tudok mást ajánlani. Esetleg nem tudnád triplázni a keretet? Vostok Amphibia vagy Komandirskie?
7/7 anonim válasza:
Nekem 2 éve meg van a Naviforcr órám, olyan, mint új korában. Pedig hordom nap-mint nap és kezet is mosok benne, szóval néha pár csepp víz érheti. De van Daniel Klein órám is, az most 6 éves és az is olyan, mint új korában, pedig sokat hordtam. Pedig arról is le akarták beszélni, hogy nem éri meg, de nekem tetszett. Aztán az idő engem igazolt. Ha vigyázol rá, nem viszed vízbe, nem zuhanyzol benne stb, akkor nagyon korrekt órák ezek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!