Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hagyomásny...

Mi a véleményetek a hagyomásnyos férfi úszónadrág viseléséről strandon?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Akkor is k*rva gaz, főleg vizesen.
2022. febr. 13. 22:57
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

11.

Bizony, ráadásul a comb sem barnul a térdig érő szár miatt.

2022. febr. 14. 20:22
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
A térdgatya meg a fecske között is van àm fürdőgatya fazon...
2022. febr. 14. 21:37
 14/24 Tejinashi válasza:
80%
A barátnőd milyen fürdőrucit hord a strandon? Neked tetszik a fürdőrucija? Próbáld lebeszélni róla, ha nem tetszik.
2022. febr. 18. 17:01
 15/24 anonim válasza:
81%
Hagyományos fecske fürdő nadrág és ennyi. A barátnőd betegesen féltékeny és gyerekes, na az "übergáz"! :D
2022. febr. 19. 22:31
 16/24 A kérdező kommentje:

Maradt a hagyományos fürdőgatya. :)

Pár nap duzzogás - de ha ez ilyen hatással van rá, mi lesz "komolyabb" szituációkban. :)

Szóval strandon marad a jól megszokott fazon. :)

2022. febr. 20. 09:56
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Jól döntöttél!

A bnődön meg gondolkozz el, mert valóban ha abból ügyet csinál, hogy a fürdéshez a hozzá való öltözetet veszed fel, akkor más nézeteltérésből mit tenne…

2022. febr. 20. 12:08
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

A testalkat, az intim méret, a praktikum és az EGO dönti el.

Pocakos mackópapák ne vegyenek fecskét. Akinek túl kicsi az intimitása azért nem veszi fel, akinek túl nagy, az azért ne vegye fel. Akinek nagy az EGO-ja, úgy is felveszi.

A hosszú szárú valóban érdekesen viselkedik a vízben és nehezen szárad meg. De utóbbi szempontból a fecske sem sokkal gyorsabb. (ez anyagtól függ, nem a fazontól)

Fiatalon magam is fecskét hordtam, majd kb. negyvenes éveimtől hosszú szárút.

50F

2022. febr. 23. 18:15
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Férfiként pl fecskét nem szeretem, de térdig erő rövid strand gatyát sem, sokáig tesztelgetem ami jó plusz semmi mű szálas fürdő gatya félét nem bírok bőröm ki pattog, így amire rá jöttem megoldásra hogy rossz farmer szárai le lett vágva boxer alsó méretűre és azt használom minden téren jó csek egy bajom van elől a zsebei nincsenek mert lyukasak is voltak plusz rövid szárak miatt ki látszódna a combomnál, így max a zsebeket hiányolom nem vízbe vagyok nem tudom telefont zsebre tenni, régebben boxer fürdő gatyával az volt a bajom, egyértelmű nincs zseb egy rész ezért is volt sokáig strand rövid nadrág zseb miatt telót zsebbe tudtam tenni, sima strand boxer ott meg max a gatyába, tehát kinek mi a jó ki mit szeret fel venni.
2022. márc. 22. 04:25
 20/24 anonim ***** válasza:

19.

Miért baj ha a nadrág rövidsége miatt kilátszanak a zsebek?

Sok pitcsát lehet látni így az utcán is.

2022. márc. 22. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!