Szerintetek béna voltam?
Általában megvan a tarifájuk rövid, félhosszú és hosszú hajra. Nekem az a tapasztalatom, hogyha hosszú hajra 8000, akkor az akkor is annyi, ha csak 2 cm-t vág és akkor is, ha levágja vállig érőre.
Sajnos én is jártam már hasonlóan: úgy mentem oda, hogy vágja le a törött részt. Nem vágott sokat, csak 1-2 cm-t. Én helyben meg is jegyeztem neki, hogy nem sok változást látok, szerintem még kellene vágni, mert előtte láttam, hogy ennél feljebb is törött. Legyintett, hogy higgyek neki, ennél többet nem kell. Gondolom akkor újra kellett volna vizezni, szárítani. Ráhagytam, többet nem megyek oda.
Épp a napokban mentem másik fodrászhoz. Neki hozzátettem, hogy szerintem 5 cmt min.vágni kellene. Csodálkozott, hogy miért? Mondtam, hogy mert az alja nagyon lenyúlt, nem tömör. Megcsinálta, levágta amennyit kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!