Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pécsi The Beauty Labról...

Pécsi The Beauty Labról vélemények?

Figyelt kérdés
Megbízható kozmetikust keresek Pécsett, akik jártasak a tudatos bőrápolásban és nem kínozzák a bőrt nyomkodással. Valakinek van velük kapcsolatban tapasztalata?

2022. jan. 30. 08:23
 1/2 anonim válasza:
Hát őszintén... én voltam náluk konzultáción, majd egy mélytisztításon. Hiába hirdetik a mindenfajta kezelést, nem végzik el rajtad, úgysem, hogy te kéred. Vásároltam a ZO termékekből is, amikre ráadásul majd 1 hónapot vártam! Mivel 6 hét után semmi javulást nem tapasztaltam felkerestem egy budapesti ZO klinikát, ahol tudatosították bennem, hogy az általuk ajánlott termékektől ne is várjak változást, mert egyrészt nem a bőrtípusomnak megfelelő termékeket adtak, illetve terápiás része a protokollnak totál kimaradt... így most Bp-re járok, ahol abszolút biztonságban érzem a bőröm, folyamatosan fogják a kezemet! Náluk már az első perctől fogva fura érzésem volt, nagyon nehéz volt a kommunikáció. A kezelésről ne is beszéljünk. Én még ilyen fájdalmas tisztításon nem voltam, utána olyan brutálisan néztem ki, hogy maszkban jártam utcára, ha ki mertem menni. Természetesen számlát sosem kaptam ha készpénzzel fizettem... :D Jó a marketingjük..
2023. jún. 24. 22:31
 2/2 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én sorozatosan hozzájuk járok, és nagyon meg vagyok velük elégedve! Pattanásos, aknés arcom már elég sok helyen megfordult, de sajnos a megoldás mindig elmaradt. A Beauty Labnál sem vártam már semmit, de hosszú hosszú évek problémáját sikerült náluk megoldani. Nem középszerű termékeket, hanem a legjobbakat használják, minden kérdésre válaszolnak, nem egy vagyok a sok közül, hanem egyénre szabott terápiát kaptam. Szerintem nem fogsz csalódni :)
2023. júl. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!