Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hi. Skinny fat alakom van de...

Hi. Skinny fat alakom van de hány kg kéne legyek hogy nagyon soványnak tűnjek még így is? 18/L,43 kg.

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

🤦‍♂️

Lehetnél több is, csak az izomból kellene, hogy felmenjen. Akkor lenne valami alakod is.

2022. jan. 27. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

Homokóra alkattal és 43 kilóval nem hiszem, hogy skinny fat lennél. De ha mégis akkor több izom kell.

2022. jan. 28. 05:12
 3/5 Metionin ***** válasza:
71%
Attól függ, milyen magas vagy. Én 165 centivel voltam skinny fat 43 kilósan abban az időszakban, amikor sérülés miatt nem sportolhattam. Kb. csontokon némi hús lötyögött. Amikor tényleg betegesen soványnak tűntem, az közvetlenül a balesetem utáni évben volt, lement rólam az összes izom, depressziós is voltam miatta és 37 kiló voltam. Skinny fat alakra amúgy ha rásportolsz, 1-2 év alatt nagyon szép alakot lehet összeszedni, 10 kiló is rád mehet izomban úgy, hogy különösebben nem leszel nagyobb, csak feszes, tömör.
2022. jan. 28. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz nagyon soványnak tűnni?

Mármint. Világos, mire gondolsz, hogy szeretnél szép karcsú lenni. Viszont a skinny fat alak vékonyan is “zsírosnak” tűnik. Nem szép karcsúnak, hanem egészségtelennek. Izomból több kilót is fel lehet szedni úgy, hogy nem látszódik valódi tömegnek, mint a hízás esetén. “Kevesebb helyet foglal”, viszont szép tartást fog adni a testednek.

A skinny fattel az a baj, hogy csak ruhában néz ki jól. Bikiniben már kb azok is egészségesebbnek tűnnek, akik nagyobb darabok, viszont sportolnak mellette.

2022. jan. 28. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
153 cm magas vagyok
2022. jan. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!