Lanyok nektek ki voltak festve a kormeitek a labujjaitokon gipszben?
Figyelt kérdés
Sajnos a mult heten megcsusztam a jegen es osszehoztam egy bokatorest☹️
6 hetig gipszben lessz a labam. Ha volt valaki hasonlo helyzetben festette a kormeit? Hogy sikerult? Egyre tobb latogatom van es nem szeretnek lerongyoltnak, igenytelennek tunni elottuk....
2022. jan. 26. 05:40
1/5 anonim válasza:
Attól nem leszel igénytelen, ha nem lakkozod. Én sem lakkoztam, viszont egy jó nagy zoknit ráhúztam, ami a gipszre ráment. Ne bámulja senki. 😀
2/5 anonim válasza:
Életemben nem festettem ki a lábamon a körmöt ettől senki sem lesz igénytelen
3/5 anonim válasza:
Nekem cipő, teli időszakban sosincs festve a labkormom, úgyse látszik, csak nyáron amikor szandált, papucsot veszek fel, vegyél fel ra zoknit.
4/5 Metionin válasza:
Nekem pont ki volt festve, amikor rákerült a gipsz, utána mikor lemostam, nem festettem míg rajta volt. Ellenben csodás műalkotások díszítették a gipszet a kolistársaim jóvoltából.
5/5 zitababy válasza:
Nekem is ki volt festve mindig,volt már télen és nyáron is gipszben. A párom is úgy szerette ha ki van festve, de nem gondolom hogy akinek nincs az igénytelen lenne, viszont szerintem is jól mutat ha ápolt, főleg hogy gipszben ilyenkor különösen látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!