45 évesen hátközépig érő sima barna hajam van, elég szép. De szerintem már öregít a hosszú haj, illetve elkezdett ritkulni, nem áll sehogy. A festése is nagyon sokba kerül így.
Egyszerűen utálok foglalkozni vele, formázni, de ezt most nem is kell. Milyen frizurát vágassak, hogy jól nézzen ki, de ne kelljen formázgatni?
A long bobbal szemezek, az jól is állna, de hullámosan, göndören tetszik. Viszont azt (sajna 3 naponta hajat kell mosnom) hajgöndörítővel kellene formázni minden hajmosás után. A dauer, mint olyan, még létezik?
Szerintem is egy long bob jó lenne.Létezik meg dauer, de az nem olyan hullám, mint amit a hajsütővassal lehet csinálni.
Egyébként a heti 2 hajmosást miért sokallod?Tulajdonképp annyiszor illene hajat mosni egyébként is.
2022. jan. 25. 15:53
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy heti kettővel sem nagyon húzom ki, inkább két napot bír ki, de ha nem megyek hétvégén sehova, akkor el szoktam húzni egy nappal.
2022. jan. 27. 07:50
3/8 anonim válasza:
Többször is lehet mosni, ha szeretnél.Bajod nem lesz tőle.Viszont ha nem érsz rá, két mosás közt használhatsz száraz sampont.Ha megfelelően alkalmazod, észrevétlenül kitolja a hajmosást 1-2 nappal.
2022. jan. 27. 10:02
4/8 A kérdező kommentje:
A száraz sampont mostmár tényleg ki fogom próbálni, hallottam róla ismerősöktől.
Akkor long bob és minden hajmosás után hajgöndörítő használata. Ez a megoldás. Esetleg a száraz sampon segít majd, hogy 3. nap ne úgy nézzek ki, mint egy ázott nyúl.
2022. jan. 27. 10:22
5/8 anonim válasza:
4 Nem bántásból írom, csak segíteni szeretnék.Szerintem teljesen felesleg a mindennapokban rendszeresen göndöríteni a hajad...Nem is tesz jót.Ha neked természetesen egyenes a hajad, akkor valószínűleg az is áll igazán jól.
2022. jan. 27. 14:27
6/8 anonim válasza:
Ja, még ez lemaradt: elhiszem, hogy göndören tetszik a long bob, attól még nem muszáj göndöríteni.
2022. jan. 27. 14:28
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vettem bántásnak, igazad van, de annyira lapos a sima egyenes hajam, most legalább szép hosszú, azért gondoltam, hogy a long bob már pláne nem fog mutatni sehogy egyenes hajjal.
2022. jan. 27. 15:07
8/8 anonim válasza:
7 Dehogynem.Csak abba gondolj bele, hogy a hosszúnak nagyobb a tömege, ami húzza lefele a frizurát, ezáltal laposabb is lesz.Ha rövidebbre vágatod, akkor kevésbé fog lelapulni alapból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!