Lányok! Hogy tudtok egész nap jó illatúak lenni?
Szerintem attól is függ, dohányzik-e az illető. Meg attól is milyen ételeket fogyaszt. Megfigyelték, hogy bizonyos ételek fogyasztása ill. alkoholizálás, gyógyszerszedés mellett megváltozik a bőr, a testnedvek szaga, kellemetlenebb lesz. De a túlsúly is hatással van az ilyesmire, részben az előbbiek miatt.
Ha valaki tehát szemetet eszik és dohányzik, ott hiába visz magával mondjuk parfümöt.
Én is azt vettem észre magamon és másokon is, hogy a táplálkozásnak, emésztésnek nagy szerepe van a testszag alakulásában.
Pl amikor szobalányként dolgoztam és benyitottam valaki szobájába, ha oroszlánszag volt benn, akkor 99%-ban voltak m&m, Skittles, haribo, chips zacskók is az asztalon vagy a szemetesben.
Magamon azt veszem észre, hogy ha képes vagyok tartani a szigorú hús+zöldség diétát, akkor napokig nincs szükségem dezodorra. Izzadni izzadok, de teljesen szagtalan. Ha szemét kaját eszek, akkor naponta többször újra kell mosakodnom/dezodorálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!