Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy tudtok egész nap...

Lányok! Hogy tudtok egész nap jó illatúak lenni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Reggel elindulok tisztán, jó illatúan, de szerintem délutánra már tuti nincs olyan jó illatom. Jó, viszek parfümöt(bár az sem olyan szerintem, mint fürdés után). De sok lánynak a szája se büdös, és nem rágóznak egész nap. Elmennek fogat mosni, úgy hogy senki se látja, vagy mi a titok?

2022. jan. 23. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Ebed utan alap a fogmosas. Ott van a fiókomban a benti keszlet.
2022. jan. 23. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól is függ, dohányzik-e az illető. Meg attól is milyen ételeket fogyaszt. Megfigyelték, hogy bizonyos ételek fogyasztása ill. alkoholizálás, gyógyszerszedés mellett megváltozik a bőr, a testnedvek szaga, kellemetlenebb lesz. De a túlsúly is hatással van az ilyesmire, részben az előbbiek miatt.

Ha valaki tehát szemetet eszik és dohányzik, ott hiába visz magával mondjuk parfümöt.

2022. jan. 23. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Én is azt vettem észre magamon és másokon is, hogy a táplálkozásnak, emésztésnek nagy szerepe van a testszag alakulásában.

Pl amikor szobalányként dolgoztam és benyitottam valaki szobájába, ha oroszlánszag volt benn, akkor 99%-ban voltak m&m, Skittles, haribo, chips zacskók is az asztalon vagy a szemetesben.

Magamon azt veszem észre, hogy ha képes vagyok tartani a szigorú hús+zöldség diétát, akkor napokig nincs szükségem dezodorra. Izzadni izzadok, de teljesen szagtalan. Ha szemét kaját eszek, akkor naponta többször újra kell mosakodnom/dezodorálnom.

2022. jan. 23. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a ruhámat fújom be, nem a bőrömet. Valamint rágó mindig van nálam.
2022. jan. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!