A Cuba Gold parfüm nagyon ferfias, vagy nök is hasznalhatjak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az illat, szivesen hasznalnam nö letemre en is, de bizonytalan vagyok, mert ferfi illatkent aruljak. Szivesen hallgatnam lanyok, nök velemenyet, akik ezt a parfümöt hasznaljak.#parfüm #Cuba Gold
2022. jan. 22. 19:18
1/4 anonim válasza:
Én meleg lányként ezt használom.
Ha téged nem zavar, hogy esetleg “annak” néznek, akkor hajrá! 😀
2/4 anonim válasza:
Van ilyen parfümöm, nem tudnám nőn elképzelni mivel férfi. És azt se lehet rá mondani hogy uniszex
De bátran.. max majd furcsán néznek
3/4 anonim válasza:
Nem sok férfi fragrance van ami valóban férfi. Nekem kb van vagy kettő (Aramis Classic, Floris 89) amit nem tudnék elképzelni nőn, az összes többi simán unisex. Ha szereted használd.
4/4 A kérdező kommentje:
Van egy masik kedvenc illatom, a Prada Infusion Amande. "Hivatalosan" ez egy unisex illat. Abszolut nem ertem miert, szerintem kifelyezetten nöi illat, gourmet, marcipan, mandula, puderes illat. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem ertem neha, mi hatarozza meg, hogy egy parfümillat nöi, vagy ferfi.
2022. jan. 24. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!