A rövid (kb 4-5 mm-es) kecskeszakáll egy kis oldalborostával az arcon az vonzó nektek lányok?
Figyelt kérdés
20f2022. jan. 20. 20:36
A kérdező szavazást indított:
Vonz
Taszít
Semleges
21 szavazat
1/14 anonim válasza:
A kecskeszakáll - akár borostával, akár nélküle - borzasztó undorító, igénytelen
2/14 A kérdező kommentje:
Miért lenne már igénytelen, ha nem nagy bozontos, hanem rövidrenyírt ápolt?
2022. jan. 20. 20:51
3/14 anonim válasza:
Nyilván függ a fejtől, de általában borzalom.
4/14 anonim válasza:
Nekem kecskeszakállam van már kb. négy éve, és a családom összes nőtagja utálja. Igaz hogy kissé hosszabb, kb. 5 centis. A középiskolában kommunistának bélyegeztek miatta. De akkor sem érdekel mások véleménye.
5/14 anonim válasza:
Nagyon függ a kinézettől,de gondolom milyenről beszélsz. Szerintem teljesen jó,a 3-4milis az tök szépen formázott,csak hagyd meg egy kicsit hozzá az oldalszőrzetet,ahogy írtad,mert anélkül nem mindenkinek áll jól.
6/14 anonim válasza:
Ha neked is ilyen jól áll, akkor igen, vonzó tud lenni.
8/14 anonim válasza:
Lehet, de a 4-5 mm megvan. Igaz, a kecskeszakáll 2-3 cm-nél kezdődik. Tehát akkor a kérdés rosszul volt megfogalmazva, mert a 4-5 mm az még kis körszakállnak néz ki.
9/14 A kérdező kommentje:
6os, igen, viszont bajusz nélkul
8as, kecskeszakállnak mondja pedig mindenki, mégha nagyon rövidre is van hagyva
2022. jan. 21. 11:27
10/14 anonim válasza:
Akkor pontosítok: bajusz nélkül szerintem nagyon gáz. 6-os és 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!