Szerintetek ez az alak photoshop vagy valódi?
Nekem van benne valami természetellenes, de persze simán lehet, hogy nincs hozzápiszkálva photoshoppal, hanem simán ilyen csinos a lány.
Ez valódi, csak jól pózol.
Ha megnézed a seggét oda van támasztva a felfújt medencéhez. Ez egy ma már nagyon ismert "alakjavító" póz. Ha szimplán hátratolod, már-már pucsítassz a seggeddel, az elölről úgy fog kinézni, mintha vékonyabb derekad lenne.
Ezen kívül a fotón a lány kinyomja a mellét és visszahúzza a vállát. Így megintcsak nőiesebb-keskenyebb vállat ér el, nagyobb mell hatással.
Szerintem nem photoshop. Nekem a bugyi miatt fura, nagyon fel van húzva.
De miért lenne hihetetlen a csinossága??? Ennél ezerszer csinosabb lányok is vannak dögivel.
Szerintem
Sem, oda nyomja a popsit, a bugyi ugy van hogy optikailag kicsit furan nezki, de szerintem az sem kizart hogy meg van nagyobbitva a popo brazilian butt lányoknak olyan formas oldalt a popo
Pózol csak simán. Reméljük hogy gyors volt a fotós, különben a csaj megfulladt 😂
Olyasmi alakja van, mint nekem amúgy, csak kisebb melleim vannak. Szóval egyáltalán nem olyan valótlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!